Boateng s pivom polil muslimana

Foto: Reuters bayern munchen franck ribery Foto: Reuters bayern munchen franck ribery Foto: Reuters bayern munchen franck ribery Foto: Reuters bayern munchen franck ribery Foto: Reuters bayern munchen franck ribery
Bayern München je na Allianz Areni slavil že 23. naslov nemške Bundeslige, ko je branilec Bavarcev Jérôme Boateng s pivom polil soigralca Francka Ribéryja. Francoz, ki je zaprisežen musliman, je dejal, da z Boatengom nikoli več ne bo spregovoril besede.
Oglej si celoten članek

Bayern München je v prepričljivem slogu – Bavarci imajo pred najbližjim zasledovalcem kar 22 točk prednosti – osvojil že 23. naslov nemške Bundeslige.

Finalisti Lige prvakov so po zmagi proti Augsburgu (3:0) na Allianz Areni proslavljali naslov prvaka, ko se je začelo polivanje s pivom. Franck Ribéry, ki se je po poroki z ženo Wahibo spreobrnil v islam, je želel ubežati svoji ekipi, vendar ga je Jérôme Boateng ujel in ga dodobra zalil z alkoholno pijačo. Ribéry nad dogodkom ni bil navdušen. ''Nikoli več ne bom govoril z Boatengom. Dobro ve, da sem musliman. Ra******* sem,'' je povedal Francoz.


''Napadu'' na Ribéryja, ki na mestu ni kazal znakov jeze, sta se pridružila še David Alaba in Anatolij Timoščuk.

.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:43 15. Maj 2013.

    Hja, verjetno si je revež zaželel hladnega piva. Edini način je bil, da prosi kolega da ga namoči ... počasi …

  • mph
    13:27 15. Maj 2013.

    Me prav zanima, če ta "zapriseženi" musliman res tako super zgledno živi po teh njihovih zakonih. No, ja, morda pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.