Šport > Nogomet
25 ogledov

Boateng s pivom polil muslimana

franck ribery boateng pivo
1/6
Reuters
Bayern München je na Allianz Areni slavil že 23. naslov nemške Bundeslige, ko je branilec Bavarcev Jérôme Boateng s pivom polil soigralca Francka Ribéryja. Francoz, ki je zaprisežen musliman, je dejal, da z Boatengom nikoli več ne bo spregovoril besede.

Bayern München je v prepričljivem slogu – Bavarci imajo pred najbližjim zasledovalcem kar 22 točk prednosti – osvojil že 23. naslov nemške Bundeslige.

Finalisti Lige prvakov so po zmagi proti Augsburgu (3:0) na Allianz Areni proslavljali naslov prvaka, ko se je začelo polivanje s pivom. Franck Ribéry, ki se je po poroki z ženo Wahibo spreobrnil v islam, je želel ubežati svoji ekipi, vendar ga je Jérôme Boateng ujel in ga dodobra zalil z alkoholno pijačo. Ribéry nad dogodkom ni bil navdušen. ''Nikoli več ne bom govoril z Boatengom. Dobro ve, da sem musliman. Ra******* sem,'' je povedal Francoz.


''Napadu'' na Ribéryja, ki na mestu ni kazal znakov jeze, sta se pridružila še David Alaba in Anatolij Timoščuk.

.

Komentarjev 2
  • Ferluci 15:43 15.maj 2013.

    Hja, verjetno si je revež zaželel hladnega piva. Edini način je bil, da prosi kolega da ga namoči ... počasi beži s široko odprtimi usti in lovi belo peno ..

  • mph 13:27 15.maj 2013.

    Me prav zanima, če ta "zapriseženi" musliman res tako super zgledno živi po teh njihovih zakonih. No, ja, morda pa spada med 1% tistih, ki se. Isto sicer velja za katolibane.