Šport > Nogomet
17 ogledov

Ne v Barço ali Real, Neymar v Bayern

Neymar Danilo Corinthians Santos Paulista finale Reuters
Kot najverjetnejša destinacija brazilskega čudežnega dečka Neymarja se še vedno omenja Barcelona, včasih tudi Real Madrid, nekdanji funkcionar Santosa pa je sedaj zatrdil, da bo veliki up brazilskega nogometa končal v münchenskem Bayernu.

Nekdanji funkcionar Santosa, Vicente Cascione, je zatrdil, da bo Neymar zapustil pristaniški klub in se že to poletje pridružil münchenskemu Bayernu, kjer naj bi se srečal z novim trenerjem Pepom Guardiolo.

Katalonski gigant Barcelona naj bi še vedno bil v najboljšem položaju za podpis Brazilca, medtem ko Real Madrid spremlja vsako potezo v tej prestopni sagi. Neymar naj bi se po Pokalu konfederacij tudi odpravil na pogovore v katalonsko prestolnico.

"Tega se ne da ovreči"

Toda Cascione je nedvoumno zatrdil, da bo naslednja destinacija Brazilca München. "To informacijo imam iz prve roke. Neymar je podpisal za Bayern München. Stvar je že gotova," je Cascione zapisal v svojem blogu.

"Ne špekuliram. Te informacije se ne da ovreči. Od avgusta bo Neymar član Bayerna. Torej ne gre v Španijo, kot so mnogi pričakovali, v Barcelono ali Real Madrid, temveč v Nemčijo," je še dodal nekdanji funkcionar.

Neymar ima pogodbo s Santosom do izteka Mundiala 2014, ki bo v Braziliji. Klub ga ne želi izpustiti pred iztekom pogodbe, toda mladenič se seveda želi preizkusiti v Evropi.  

Bayern že demantiral

V bavarskem gigantu so že demantirali navedbe nekdanjega podpredsenika Santosa. "To je popolna izmišljotina. V tem ni niti kančna resnice," je zatrdil Markus Horwick, predstavnik Bayerna za stike z javnostjo.

Komentarjev 1
  • virii 13:00 14.maj 2013.

    Čista izmišljotina, že demantirano.http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_bundesliga/newspage_718451.html

Sorodne novice