Dončić in druščina niso mogli verjeti svojim očem

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Srbski velikan Boban Marjanović se je izkazal na uvodni tekmi z Utah Jazz.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Dallas Mavericks so na prvi pripravljalni tekmi pred sezono 2021/2022 premagali Utah Jazz (111:101). Trener teličkov Jason Kidd je v ogenj poslal 15 košarkarjev, z izjemo Josha Greena pa so se vsi vpisali med strelce.

Največji pečat je na parketu pustil Luka Dončić z 19 točkami, z odlično igro pa se je izkazal tudi rezervist Boban Marjanović.

Novi izzivi Dončić: "Ni se končalo zabavno ..."

Foto: Profimedia boban marjanović Srbski velikan je na igrišču preživel le dobrih devet minut, v  tem času pa je zbral 14 točk, tri skoke, podajo in ukradeno žogo ob 71-odstotnem metu iz igre.

Spotoma je poskrbel še za vrhunec tekme, ko je ob koncu tretje četrtine zadel dva zaporedna koša z razdalje. Klop Dallasa je že ob prvi trojki prekipevala od veselja, ob drugi pa jo je zajela pravcata evforija. "Bobie je bil odličen v raketi. Potem je pokazal še nekaj, kar je bil po mojem eden najboljših trenutkov tekme, ko je zadel trojko po podaji Jalena Brunsona. Za drugi met se je odločil na lastno pest," je povedal Kidd.

"Počutil sem se res dobro," pa je po tekmi dejal Marjanović. "Na treningu so me videli trenirati met, žoga je prišla do mene in sem si rekal 'pa dajmo'. Zelo sem bil vesel," je dodal 224 centimetrov visoki center.

Presenečenje Kar je Porzingis naredil Dončiću, je več kot zgovorno

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.