Boco vrgli iz Cope libertadores

Foto: EPA
Foto: EPA
Vodstvo južnoameriške nogometne zveze CONMEBOL je iz Cope libertadores, južnoameriške različice Lige prvakov, izločilo argentinsko Boco Juniors.
Oglej si celoten članek

Razlog za izločitev velikana iz Buenos Airesa so neredi na zadnji tekmi proti večnemu tekmecu River Plateju. Boca bo morala odšteti tudi 200.000 ameriških dolarjev kazni, štiri tekme bo igrala pred praznimi tribunami.

Prvo tekmo osmine finala cope libertadores je dobil River Plate z 1:0, na povratni tekmi pa je bilo po prvem polčasu 0:0. Do incidenta je prišlo po polčasu, ko so navijači domačega moštva sovražno pričakali gostujoče nogometaše ob prihodu iz slačilnice na stadion. Navijači so igralce River Plateja obmetavali s kamenjem in steklenicami, manjša skupina pa se ni ustavila pred zaščitno ograjo ter se je kljub varnostnikom in policiji izmuznila skozi in na nogometaše uspela usmeriti solzivec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.