Bode Miller - šepetalec konjem

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriški smučarski zvezdnik Bode Miller bo po končani športni karieri svoj hobi spremenil v posel. Miller je dejal, da bo po koncu smučarske kariere trener konjev.
Oglej si celoten članek

Šestintridesetletni Američan Bode Miller je že vrsto let velik ljubitelj konjev in športa, povezanega z njimi, vse od leta 1999 pa ni zamudil slovite konjske dirke Kentucky derby. "Kupil bom ozemlje z možnostjo treningov s konji. Ali bom konje treniral sam ali pa bom to počel s skupino sodelavcev," je ob tem za eno od ameriških televizij dejal Miller, ki je leta 2012 sodeloval na slovitem Kentucky derbyju tudi s svojim konjem, "Bodemeister" pa je takrat le za las zgrešil zmago.

Ne bo vztrajal do 2018

Miller je sicer že na prizorišču letošnjega uvoda sezone v Söldnu. Kot je dejal štirikratni svetovni prvak, bržkone ne bo vztrajal do olimpijskih iger leta 2018 v Južni Koreji. V karieri je osvojil 33 tekem za svetovni pokal, ima naslov olimpijskega prvaka iz leta 2010. "Leta 2018 bom star 40 let. Že zdaj imam veliko za postoriti in smučanje ni nekaj, kar bi lahko z levo roko počel kar tako, za zraven," je še dejal Miller. Njegova soproga, odbojkarica Morgan, pa načrtuje nastop na igrah leta 2016 v Riu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.