Šport
70 ogledov

Bode Miller - šepetalec konjem

Bode Miller Morgan Beck žena poljub Lenzerheide smuk trening otrok EPA
Ameriški smučarski zvezdnik Bode Miller bo po končani športni karieri svoj hobi spremenil v posel. Miller je dejal, da bo po koncu smučarske kariere trener konjev.

Šestintridesetletni Američan Bode Miller je že vrsto let velik ljubitelj konjev in športa, povezanega z njimi, vse od leta 1999 pa ni zamudil slovite konjske dirke Kentucky derby. "Kupil bom ozemlje z možnostjo treningov s konji. Ali bom konje treniral sam ali pa bom to počel s skupino sodelavcev," je ob tem za eno od ameriških televizij dejal Miller, ki je leta 2012 sodeloval na slovitem Kentucky derbyju tudi s svojim konjem, "Bodemeister" pa je takrat le za las zgrešil zmago.

Ne bo vztrajal do 2018

Miller je sicer že na prizorišču letošnjega uvoda sezone v Söldnu. Kot je dejal štirikratni svetovni prvak, bržkone ne bo vztrajal do olimpijskih iger leta 2018 v Južni Koreji. V karieri je osvojil 33 tekem za svetovni pokal, ima naslov olimpijskega prvaka iz leta 2010. "Leta 2018 bom star 40 let. Že zdaj imam veliko za postoriti in smučanje ni nekaj, kar bi lahko z levo roko počel kar tako, za zraven," je še dejal Miller. Njegova soproga, odbojkarica Morgan, pa načrtuje nastop na igrah leta 2016 v Riu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.