Boedker v podaljšku pokopal Racmane

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na severnoameriških ledenih ploskvah NHL je bila na sporedu le ena tekma, v Kaliforniji je Arizona po podaljšku ugnala Anaheim s 4:3.
Oglej si celoten članek

V rednem delu se je tekma končala z neodločenim izidom 3:3, zmagoviti gol pa je po dobri minuti petminutnega podaljška dosegel Danec Mikkel Boedker.

Za goste je dva gola v rednem delu prispeval Max Domi, enega Anthony Duclair, pri gostiteljih pa so zadeli Chris Stewart, Ryan Kesler in Sami Vatanen.

Na obračunu v Honda Areni v Anaheimu je bilo nekaj več pobude na strani domačih igralcev, a smetano so na koncu vendarle pobrali hokejisti iz Arizone, ki so predvsem sijajno in učinkovito predstavo prikazali v drugi tretjini, ko so nevtralizirali zaostanek dveh golov in dosegli vse tri zadetke v rednem delu.

"Anaheim je bil danes boljši, v prelomnih trenutkih dvoboja pa smo vendarle pokazali pravi značaj. Bilo je vroče in upam, da bo današnja zmaga prispevala k dodatnemu zagonu mojega moštva," je po dvoboju dejal eden od junakov današnje zmage, dvakratni strelec Domi.

Kojoti bodo novo priložnost za dokazovanje imeli že naslednji dan, v noči na sredo bodo nastopili v Los Angelesu, kjer igra edini slovenski hokejist v ligi NHL - Anže Kopitar. Kralji so se po dokaj klavrnem uvodu v sezono vendarle pobrali in trenutno z devetimi zmagami in petimi porazi držijo vodilno mesto v pacifiški skupini, v zahodni konferenci pa so na petem mestu.

Liga NHL, izidi:

Anaheim Ducks : Arizona Coyotes 3:4*

* - podaljšek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.