Bojevniki na presenetljiv način počastili Duranta

Foto: Epa kevin durant
Ekipa Golden State Warriors je upokojila dres s številko 35.
Oglej si celoten članek

Lastnik košarkarske ekipe lige NBA Golden State Warriors Joe Lacob je v izjavi za javnost sporočil, da bo upokojil dres s številko 35, ki jo je nosil Kevin Durant. Zvezdnik in prvak lige NBA z bojevniki v letih 2017 in 2018 je za Golden State igral tri leta, v ponedeljek pa se je preselil v Brooklyn.

Komaj zadihal Pretresov še ni konec, Dragiću se odpira edinstvena priložnost

Lacob je v izjavi za javnost povedal, da se z gesto želi zahvaliti Durantu za njegov doprinos pri šampionskem obdobju ter mu zaželel vse najboljše na poti do hiše slavnih. "Dokler sem jaz sopredsednik moštva, noben igralec ne bo več nosil dres s številko 35," je povedal Lacob.

Trenutno poškodovani Durant je v ponedeljek z Brooklynom podpisal štiriletno pogodbo v vrednosti 164 milijonov dolarjev. Pri Nets bo združil moči s Kyriejem Irvingom in DeAndrejem Jordanom.

Odločitev za upokojitev Durantovega dresa se je marsikomu zdela presenetljiva, saj je za Golden State odigral le 256 tekem.

Najbolj kritični navijači menijo, da se mu poskuša moštvo na ta način odkupiti, ker so ga v finalu pretekle sezone prekmalu poslali v ogenj in s tem pripomogli k njegovi hudi poškodbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.