Bojevniki ostali brez trenerja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Golden State Warriors, košarkarski klub severno-ameriške profesionalne lige, je tri dni po izpadu v prvem krogu končnice proti Los Angeles Clippers odpustil trenerja Marka Jacksona.
Oglej si celoten članek

Trener Mark Jackson je Golden State Warriors vodil od leta 2011, v zadnjih dveh letih se je uvrstil v končnico, zaporedoma se klubu v izločilne boje ni uspelo uvrstiti že od leta 1992. Prav zato je njegov odhod po sezoni, v kateri je v njenem rednem delu zabeležil 51 zmag in 31 porazov presenečenje. Jackson je po Donu Nelsonu in Alu Attlesu postal šele tretji trener kluba, ki je presegel mejo 50 zmag v sezoni.

Še kakšna sprememba bo

"Mark je delal fantastično, moramo se mu zahvaliti za vse, kar je naredil za klub. Ta je v zadnjem času storil ogromen napredek, a žal mora iti po drugačnih poteh. Odločitev je bila težka, kakor bo težko narediti še kakšno nujno spremembo," je dejal lastnik Golden Stata Joe Lacob.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:25 12. Maj 2014.

    Fantje in dekleta!! Ena super igra za krajšanje časa!! :))<br /><br />Pridite in dokažite, da ste tudi vi slovenski orli! …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.