Boksar ubil dekle ter dejanje objavil na Twitterju

Foto: twitter
Foto: twitter
Razlog naj bi bilo ljubosumje.
Oglej si celoten članek

Turčijo je pretresel grozljiv zločin, v središču katerega se je znašel boksar Selim Ahmet Kemaloglu, ki je za Bajram tekom zajtrka z nožem ubil svoje dekle Zeynep Senpinar.

Turški mediji poročajo, da naj bi šlo za izjemno nasilen ter brutalen zločin, saj naj bi bila nesrečna 25-letnica večkrat zabodena ter porezana. Kemaloglu naj bi nato poizkusil soditi še sebi, a njegove poškodbe niso bile smrtno nevarne.

Kemaloglu naj bi takoj po grozljivem umoru o svojem zločinu zločinu obvestil ves svet, saj je svoje dejanje delil preko Twitterja z besedami: "Vzel si dva življenja, tvoje oči so sedaj razsvetljene."

Turški mediji še poročajo, da naj bi bil razlog grozljivega zločina ljubosumje, saj naj bi 27-letni boksar izgubil živce, ker je njegova izbranka želela prekiniti razmerje.

Kemaloglu naj bi nato pograbil nož, s katerim je rezal kruh, ter dekle večkrat zabodel v predelu prsi in vratu. S preminulim dekletom je sicer bil v vezi več let, nesrečna Senpinarjeva pa naj bi že mesece iskala način, da prekine njuno razmerje.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:53 26. Maj 2020.

    Tekom zajtrka ? Haloooo!

  • 07:40 26. Maj 2020.

    Vi pa še naprej promovirajte te majmune brez možganov.

  • 21:57 25. Maj 2020.

    Razumljivo, da se mu je utrgal, če ga je pa varala

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.