Šport
4732 ogledov

Boksar ubil dekle ter dejanje objavil na Twitterju

Ahmet Kemaloglu twitter
Razlog naj bi bilo ljubosumje.

Turčijo je pretresel grozljiv zločin, v središču katerega se je znašel boksar Selim Ahmet Kemaloglu, ki je za Bajram tekom zajtrka z nožem ubil svoje dekle Zeynep Senpinar.

Turški mediji poročajo, da naj bi šlo za izjemno nasilen ter brutalen zločin, saj naj bi bila nesrečna 25-letnica večkrat zabodena ter porezana. Kemaloglu naj bi nato poizkusil soditi še sebi, a njegove poškodbe niso bile smrtno nevarne.

Kemaloglu naj bi takoj po grozljivem umoru o svojem zločinu zločinu obvestil ves svet, saj je svoje dejanje delil preko Twitterja z besedami: "Vzel si dva življenja, tvoje oči so sedaj razsvetljene."

Turški mediji še poročajo, da naj bi bil razlog grozljivega zločina ljubosumje, saj naj bi 27-letni boksar izgubil živce, ker je njegova izbranka želela prekiniti razmerje.

Kemaloglu naj bi nato pograbil nož, s katerim je rezal kruh, ter dekle večkrat zabodel v predelu prsi in vratu. S preminulim dekletom je sicer bil v vezi več let, nesrečna Senpinarjeva pa naj bi že mesece iskala način, da prekine njuno razmerje.

 

Komentarjev 4
  • CharlySheen 07:53 26.maj 2020.

    Tekom zajtrka ? Haloooo!

  • maresem 07:40 26.maj 2020.

    Vi pa še naprej promovirajte te majmune brez možganov.

  • bebo2 21:57 25.maj 2020.

    Razumljivo, da se mu je utrgal, če ga je pa varala

Sorodne novice