Šport
419 ogledov

Bo veliki boksarski spektakel potekal blizu Slovenije?

Anthony Joshua
Potekajo pogovori o lokacijah dvoboja.

Pulska arena je kandidatka za organizacijo dvoboja med svetovnim prvakom težke kategorije Anthonyjem Joshuo in izzivalcem Kubratom Pulevom. Možnost, da bi se spektakel odvijal v bližini Slovenije, so zdaj potrdili tudi v taboru svetovnega prvaka. 

Za Pulo se zavzemajo sicer predvsem ljudje okoli bolgarskega boksarja, zaradi epidemije koronavirusa, ki je zelo prizadela Veliko Britanijo, pa se s to možnostjo poigravajo tudi Britanci. "Ali ne bi bilo izjemno, če bi šli skozi vse to in bi boj za lovoriko v težki kategoriji organizirali v Združenem kraljestvu? In to še tega leta. To je naš cilj, ampak v primeru, da to pade v vodo, si bomo ogledali tudi druge opcije, ki so na volju po svetu," je za Sky Sports izjavil promotor Eddie Hearn.

"Hrvaška je možnost v tem trenutku in je del štirih pogovorov. Joshuo v ringu pričakujemo že septembra, jeseni naj bi bile mere zaradi koronavirusa že blažje in tako bi bilo moč organizirati borbo," je še dodal Hearn.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice