Šport
2422 ogledov

McGregor podivjal na Twitterju: "Iz tvojih zob bom naredil ogrlico!"

conor mcgregor Profimedia
Kontroverzni irski borec je v svojem slogu pospremil razplet sobotne borbe v njegovi diviziji.

Justin Gaethje je v noči na nedeljo po srednjeevropskem času v okviru lahke kategorije dogodka UFC 249 presenetljivo premagal Tonyja Fergusona in postal začasni svetovni prvak.

Borbo v Jacksonvillu, ki se je končala s tehničnim nokavtom v peti rundi, je seveda gledal tudi irski borec Conor McGregor. Ta se je po dvoboju v svojem slogu lotil vseh glavnih rivalov v diviziji.

"Justin, od človeka, ki objema noge ne preti nevarnost, to vsi vemo. Kar poskušaj še naprej plesati okrog največje grožnje. Razmesaril te bom. Tvoji zobje. Iz njih bom naredil ogrlico. Govoriš o meni kot očetu? Mrtev si," so bile besede, ki jih je McGregor namenil zmagovalcu večera.

Jairzinho Rozenstruik Francis Ngannou Video Šport Še ena bomba: štiri borbe skupaj trajale manj kot tri minute!

Lotil se je tudi poraženca Fergusona: "Nikoli več ne reci, da predstavljaš veliko ameriško nacijo. Noben pravi Američan ne bi dovolil, da ga zastopa obsojeni član džihadistične teroristične celice. Ti si slep idiot in jaz bom dokončal posel." "Obsojeni član džihadistične teroristične celice" naj bi bil Fergusonov menedžer Ali Abdelaziz.

Njegovi tiradi pa seveda ni ušel niti Habib Nurmagomedov, aktualni in neporaženi svetovni prvak, ki je zaradi covida-19 tokrat ostal v Rusiji.

"Habib, ti si absolutna sramota. Skrivajoča se podgana. Kot sem že večkrat dejal. Kot se je že večkrat pokazalo. Pokazalo se je, kar smo vedno vedeli. (...) Sramota za prave borce," je o Dagestancu zapisal McGregor.

Prav Nurmagomedov je zanesljivo porazil Irca, potem ko se je ta vrnil v UFC areno po donosni boksarski ekshibiciji proti Floydu Mayweatherju.

Na koncu "tvitanja" je McGregor napovedal veliko vrnitev. "Se vidimo julija," je zapisal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice