Šport
2698 ogledov

Tako po tednih okrevanja izgleda UFC borka

Joanna Jędrzejczyk Profimedia
Poljska UFC borka uspešno okreva po grozljivi poškodbi.

Zvezdnica mešanih borilnih veščin Joanna Jedrzejczyk, ki je pred tedni v enem izmed najboljših dvobojev vseh časov morala priznati premoč Kitajki Weili Zhang, je prek družbenih omrežij sporočila, da se njeno zdravstveno stanje izboljšuje.

Joanna Jędrzejczyk Šokanten prizor Šport Zmaličen obraz UFC borke po najboljšem dvoboju vseh časov

Poljakinja je v dvoboju za naslov slamnate kategorije utrpela grozovit hematom. Oteklina na glavi ji je iz rundo v rundo naraščala, vendar o predaji ni hotela niri razmišljati. Na nogah je zdržala do konca obračuna, čeprav je obstajala velika nevarnost, da bi ji poškodba glave pustile resne posledice.

Po porazu je opravila pregled v bolnišnici, kjer niso odkrili znakov hujših poškodb. V zadnjih tednih se je njeno stanje izboljšalo, oteklina je izginila, v obraz pa je spet podobna sebi.

"Bojne rane s 7. marca se še vedno celijo, danes pa sem si nadela še popolno kamuflažo. Moj fizioterapevt pravi, da se celim kot pes. Morda ne zveni najbolje, a je nedvomno pozitivno. Včeraj sem opravila pregled, če se modrice, ki so lahko zelo nevarne, dobro absorbirajo. Odločili smo se, da se bom s pomočjo traku še hitreje zacelila. Kako poteka vaš dan? Upam, da se vam ne meša za štirimi stenami?" je zapisala 32-letnica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇵🇱. Rany powojenne z 7. marca jeszcze się goją, ale dzisiaj kamuflaż pełną parą nie tylko na ubraniu, ale i na buziaku.🤕😃 Mój fizjo zawsze mówi, że na mnie wszystko „goi się jak na psie”.🐶🚑 Nie brzmi to dobrze, ale znaczenie jak najbardziej dobre.👍🏼 Wczoraj musiałam odbyć „przeglad” ciała u @kamiliwanczyk , aby mieć pewność, że siniaki, które czasami mogą okazać się niebezpieczne dla zdrowia, odpowiednio się wchłaniają.🥺 Finalnie postanowiliśmy nałożyć na buziaka tape, który pomoże mi szybciej wróci do pełni sprawności.😁 Jak Wasz dzień?🤗 Nie zwariowaliście jeszcze w czterech ścianach?😜 🇺🇸. The post-war wounds from March 7th are still healing, but today I decided to wear full clothes&face camouflage.🤕😃 My physical therapist always says that I "heal like a dog".🐶🚑 Maybe it doesn't sound good, but definitely has a positive meaning.👍🏼 Yesterday I had to do a "body check" with @kamiliwanczyk to make sure that the bruises, which can sometimes be dangerous, are getting properly absorbed.🥺 Eventually, we decided to use some tape to help me get back in shape faster.😁 How’s your day?🤗 Hope you're not going crazy locked in four walls?😜 👸🏻 #armygirl #camouflage #camouflaged #camouflagejacket #zara #taping #kinesiotaping #war #battle #ufc248 #speedrecovery #healingprocess #wmma #ufc

A post shared by Joanna Jedrzejczyk (@joannajedrzejczyk) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.