Šport
49749 ogledov

UFC navijači besnijo, zahtevajo vračilo denarja

conor mcgregor Profimedia
Medtem ko ljubitelji mešanih borilnih veščin občudujejo veliki povratek Conorja McGregorja, vsi niso tako navdušeni.

Zloglasni irski zvezdnik mešanih borilnih veščin, ki velja za paradnega konja organizacije UFC, je potreboval le 40 sekund za zmago nad Donaldom Cerronejem.

Odmevna vrnitev je izzvala številne odzive na družbenih omrežjih, oglasil se je tudi slovenski košarkarki zvezdnik Luka Dončić, ki je zapisal: "Noro."

conor mcgregor Vrnitev legende Šport Vsega je bilo konec po nekaj sekundah

V poplavi čestitk je za najdomevnejši zapis poskrbel McGregorjev dvakratni nasprotnik Nate Diaz, ki je namignil, da je bila vrnitev zloglasnega Irca le skrbno načrtovana farsa.

nate diaz | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Vso to s*anje je ena laž," je zapisal Diaz, eden izmed štirih borcev, ki so doslej uspeli premagati McGregorja. Irec se mu je nato oddolžil na povratnem obračunu. Ko so ga po zmagi nad Cerronejem soočili z Diazovimi očitki, je McGregor dejal: "Gremo, Nathan. Dvoboj številka tri. Tukaj sem, Nathan."

Pomisleke je izrazila tudi borka Felice Herrig, ki je zapisala, da je bil poraz Cerroneja zrežiran. Mnenje o prirejenem dvoboju je prevladovalo tudi v nekaterih navijaških krogih. Nekateri med njimi celo zahtevajo povračilo denarja.

Še več odzivov UFC borcev si preberite v priloženih objavah.

Komentarjev 1
  • notora 02:41 20.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks