Šport
1113 ogledov

McGregor se vrača! Napovedal spektakularen obračun z znamenitim Američanom

Conor McGregor Reševalni pas/Twitter
Po skoraj letu in pol se v ring vrača legendarni Conor McGregor.

Zloglasni Irec Conor McGregor se je po porazu proti Habibu Nurmagomedovu pred letom in pol sicer upokojil, a ni dolgo zdržal v pokoju. Tokrat ga bo pričakal legendarni "kavboj" Donald Cerrone.

Nestrpno pričakovani dvoboj je končno tudi potrjen! "Kavboj" proti "Zloglasnemu"! Čaka nas pravi epski obračun, tako v ringu, kot na novinarskih konferencah!

Novico je za ameriške medije potrdil tudi predsednik UFC-a Dana White, saj je najavil, da bo spopad med Conorjem McGregorjem in Donaldom Cerroneom glavna borba UFC-a 246, 18. januarja.

"Conor je podpisal, "kavboj" pa je pripravljen na podpis," je naznanil za mrežo ESPN, medtem ko je vse skupaj potrdil tudi Cerrone, ki je na svojem Instagram profilu delil simbolično sliko, ki predstavlja obračun med Ircem in Američanom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Thanksgiving All

A post shared by Donald Cerrone (@cowboycerrone) on

McGregor se je sicer v zadnjih treh letih boril le enkrat, medtem ko je ameriški veteran opravil kar neverjetnih 14 borb ter izgubil proti velikinamo tega športa, kot so Jorge Masvidal, Justin Gaethje, Tony Ferguson, Darren Till ter Robbie Lawler, medtem ko je uspel premagati Perryja, Hernandeza in Iaquinto, zmaga nad legendarnim Ircem pa bi bila smetana na torti, po kateri bi se celo lahko poslovil od športa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice