Šport
1847 ogledov

Borcu udarilo na možgane, ni več vedel, s kom se bori

surin bellator Print Screen
Poraženi MMA borec je v oktagonu za trenutek izgubil zavest, ko se je ovedel, je napadel sodnika.

Nekdanji UFC-jeved Devin Powell je dobil svoj krstni dvoboj na tekmovanju Bellator 232, kjer je v zadnjih sekundah druge runde z "giljotino" porazil Marcusa Surina.

Toda Surin se nikakor in želel predati in čeprav je za trenutek celo izgubil zavest, je malo pred tem sodniku z dvignjenim palcem nakazal, da z dvobojem lahko nadaljuje.

Ko je zvonec odbil konec druge runde, je postalo očitno, da Surin ni povsem priseben, na kar je sodnika opozoril tudi Powell, ki je dejal: "Nezavesten je, nezavesten je."

Sodnik mu je pritrdil in ameriški lahkokategornik, ki je pod okriljem UFC-ja zabeležil le eno zmago in tri poraze, je pričel slaviti.

Dvoboja je bilo nepreklicno konec, toda Surin tega ni vedel. Povsem zmeden se je lotil sodnika, ga zgrabil za nogo in ga poskušal podreti na tla, kar je samo še potrdilo pravilno sodniško presojo, da dvoboja ni sposoben nadaljevati.

"Ko se je oglasil zvonec, sem si rekel 'prekleto', nato pa je napadel sodnika in spoznal sem, da mi je uspelo. Bilo je kar noro," je komentiral zmagovalec obračuna.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice