Šport
1533 ogledov

Znani filmski igralec in legendarni MMA borec doživel srčni infarkt

Randy Couture Profimedia
Nekdanji UFC prvak je doživel srčni infarkt in pristal v bolnišnici na intenzivni negi. Po prvih informacijah bi si lahko borec, ki je v pokoju od leta 2011, popolnoma opomogel.

Pionir MMA-a in nekdanji UFC prvak Randy Couture je v sredo doživel srčni infarkt. 56-letnik je začutil močno bolečino v prsih tekom treninga v Unbreakable Performance Centru v Hollywoodu, a je nekako še uspel sam pripešačiti v bolnišnico.

Legendarnega borca so takoj premestili na intenzivni oddelek, po poročanju MMA Fightinga pa naj bi se Couture počutil že dosti bolje in naj bi kmalu tudi zapustil oddelek.

Randy Couture | Avtor: Profimedia Profimedia

Couture je sicer kot borec upokojen od leta 2011, ko je izgubil svojo poslovilno borbo z Lyota Machideom. V zgodovino UFC se je zapisal kot prvi borec, ki je osvojil naslova v dveh različnih kategorijah, saj bil najboljši tako v težki, kot v poltežki kategoriji. Je tudi najstarejši UFC prvak v zgodovini, saj je pri 43 letih prišel do naslova prvaka v težki kategoriji, katerega je nato zadržal še dve leti.

Expendables | Avtor: Profimedia Profimedia

Kljub temu da se že nekaj let ne bori več, še vedno pridno trenira in je v odlični formi, saj se ukvarja s svojo filmsko kariero. Med najbolj znanimi filmi, v katerih je nastopil, so: Expendables (I,II, III), Setup, Hijacked, Scorpion King II, 3 Geezers!, Ambushed, D-Day  in Treasure Hunter: Legend of the White Witch.

GSP ostaja na vrhu velterske kategorije. (Foto: UFC) ufc 129 Šport GSP ostaja vladar, slovo Coutureja GSP ostaja na vrhu velterske kategorije. (Foto: UFC) Šport Bo GSP padel s prestola?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.