Šport
3179 ogledov

UFC borec izzival: "Udari me, udari me!", nato pa "bum"

penn Print Screen
Nekdanji UFC borec je bil udeležen v dva pretepa v nekem baru na Havajih.

B.J. Penn, nekdanji svetovni UFC prvak v lahki in velterski kategoriji, se je med dopustovanjem na Havajih zapletel v pretep z neznanim moški, poroča TMZ

Neznanec naj bi Penna in druščino prestregel na poti v tamkajšnjo restavracijo in začel provocirati. UFC borec se je na provokacije odvzal in vnel se je pretep.

"Udari me, udari me še enkrat," je moškega v kratkih hlačah provociral Penn, nato pa 'pokasiral' dva močna udarca in se zgrudil po tleh.

Toda pretep se s tem še ni končal. Penn se je s pomočjo prijatelja dvignil na noge, ko pa se je ovedel, se je podal v lov za svojim krvnikom. Z napadom izza hrbta ga je pritisnil k tlom in mu podelil nekaj konkretnih zaušnic, preden so vmes posegli predstavniki varnostne službe.

Penn je večkratni svetovni UFC prvak. V karieri je tekmoval v kar štirih različnih kategorijah. V 33 dvobojih je zabeležil 16 zmag, 15 porazov in dva neodločena izida. Zadnje zmage v oktagonu se je veselil že daljnega leta 2010, odtlej pa je zabeležil remi in štiri zaporedne poraze. V ringu se ni boril vse od leta 2017.

To je bil že njegov drugi incident v zadnjih dveh mesecih. Američan je namreč eden izmed tistih UFC borcev, ki pesti zelo radi vihtijo tudi v zasebnem življenju. Javnost je takšnemu razkazovanju mišic običajno priča v okviru borčevega pestrega nočnega življenja. 

Penn se je konec junija znašel na naslovnicah ameriških tabloidov, ker je v enem izmed nočnih lokalov pretepel varnostnika.

BJ Penn Video Šport UFC legenda pretepla varnostnika v striptiz klubu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice