Šport
2191 ogledov

UFC legenda pretepla varnostnika v striptiz klubu

BJ Penn Reševalni pas/Twitter
Legendarni B. J. Penn se je ponovno znašel na naslovnicah ameriških tabloidov. Tokrat ne zaradi svojih predstav v ringu, temveč zaradi pretepa z varnostnikom v striptiz klubu na Havajih.

Ameriški MMA borec B. J. Penn, ki velja za pravo UFC legendo, se je znašel v središču medijske pozornosti zaradi težav, ki jih je povzročil tekom svojega ponočevanja na Havajih. Penn je namreč obiskal enega izmed lokalnih nočnih klubov, kjer je malce preveč tipal stvari, ki jih ne bi smel, ter se na koncu tudi stepel s tamkajšnjim varnostnikom.

 

Do pretepa je najprej prišlo v samem klubu, a se je ta kmalu preselil pred samo zgradbo, posnetek pretepa pa je medtem že zakrožil po spletu. Penna in varnostnika so sicer borčevi prijatelji poizkušali ločiti, a jim to ni najbolje uspelo, saj se jim je znameniti borec izmuznil ter ponovno napadel nesrečnega varnostnika, ki je potegnil težji konec.

Penn, ki je bil od pasu navzgor gol, naj bi bil po mnenju prič pod močnim vplivom alkohola, a ga tudi takšno stanje ni ustavilo, da ne bi pokazal vso razkošje svoje ju jitsu tehnike, v kateri velja za mojstra. Celotna situacija se je umirila šele, ko je na prizorišče prišla policija.

BJ Penn | Avtor: Profimedia Profimedia

Zdaj že 40-letni Penn je sicer prava UFC legenda, ki pa je svoj zadnji dvoboj dobil leta 2011. Sedaj se lahko pohvali, da je po osmih letih premagal novega izzivalca. Kako bo na njegov incident reagiral UFC in kakšna kazen čaka borca, se zaenkrat še ne ve.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice