Šport
6141 ogledov

Odprla ji je glavo, videla se je lobanja

macfarlane arteaga Instagram Nasprotnici med tehtanjem pred dvobojem.
MMA je brutalen šport.

Zdravniška služba je bila primorana nemudoma prekiniti dvoboj na borilnem spektaklu Bellator 220 v Kaliforniji med svetovno prvakinjo v mušji kategoriji Ilimo-Lei Macfarlane in izzivalko Veto Arteaga.

Arteaga se je uvodoma dobro upirala branilki naslova in na trenutke celo dominirala, preden je v tretji rundi 'pokasirala' usoden udarec.

Nasprotnica jo je s komolcem silotivo zadela v glavo in ji odprla čelo. Izzivalka je začela močno krvaveti, skozi veliko ureznino pa se je po pričevanju očividcev in nekaterih nazornejših fotografijah videla celo njena lobanja. Dvoboj je končala v mlaki krvi.

Arteaga | Avtor: Dave Mandel/USA Today Dave Mandel/USA Today

Macfarlanova je prišla do desete zmage v karieri (10-0) in še tretjič uspešno ubranila naslov prvakinje. Poraženki je že obljubila povratni obračun, seveda ko ji bo to dopuščalo zdravstveno stanje.

"Ko sem jo zadela s komolcem, je zvenelo kot pokanje kosti. To sem slišala. Sprva sploh nisem vedela, da krvavi, dokler nisva vstali. Takrat sem videla, da ji iz obraza lije kri. Res nisem vedela, da je tako hudo, dokler niso ustavili dvoboja. Takrat sem pomislila, da bo verjetno prišlo do zdravniške prekinitve," je povedala svetovna prvakinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Bellator220 ready ! Photo credit📸 @lucasnoonan

A post shared by VETA ARTEAGA ️️ (@vetaarteaga) on

Komentarjev 2
  • N001 09:21 30.april 2019.

    sodnik bi moral že prej prekiniti dvoboj!

  • Avatar Runkilenna
    Runkilenna 01:48 30.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Sorodne novice