Šport
9306 ogledov

MMA borka 'prebutala' spolnega iztirjenca

Reševalni pas/Twitter
Zvezdnica mešanih borilnih veščin se je perverzneža lotila s pesmi.

Joyce Vieria, 27-letna MMA borka, je pozirala pred fotografskimi objektivi na plaži Praia do Braga v Rio de Janeiru, ko je v neposredni bližini snemanja opazila moškega, ki se je samozadovoljeval.

Brazilka in fotograf sta moškega najprej ogovorila in ga poskušala na lep način prepričati, naj preneha, vendar se ga besede niso dotaknile. Še več, na račun borke naj bi celo izrekel seksističen komentar ter s tem, kot se je izkazalo, zapečatil svojo usodo.

27-letnica mu je odgovorila s pestmi in mu prisolila nekaj konkretnih udarcev. Incident je kasneje prijavila policiji, ta je moškega aretirala na podlagi suma o nespodobnem razkazovanju. Obtožbe je zanikal, kmalu zatem pa so ga izpustili iz pripora.

"Počutimo se nemočne. Občutek je zelo neprijeten, saj se bo še naprej sprehajal po istih ulicah kot jaz in morda se bova celo znašla na istem mestu. Dobila sem nešeto sporočil od deklet, ki se niso odločila za privajo, saj so vedela, da bodo osumljenca takoj izpustili. Po mojem bi morali tovrstne primere strogo kaznovati," je neučinkovitost brazilskega sodnega sistema obžalovala borka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dando sequencia ao treino oss 🙏🏻

A post shared by Joyce Vieira 🧿 (@eujoycevieira) on

A felicidade não é um destino. É um método de vida. #sabadou #summer #praia #mar #amizade #arraialdocabo #caribebrasileiro @toemarraial ❤

A post shared by Joyce Vieira 🧿 (@eujoycevieira) on

Komentarjev 13
  • marsal 13:11 20.april 2019.

    možača bi bila lahko vesela , da je zanj poželjiva !

  • Vasilij Vasquez 12:23 20.april 2019.

    Ce se je kdo neprimerno razkazoval v javnosti,je bila to najprej zenska. Drkanje je samo nadgrajevanje njenemu razkazovanju.

  • Vasilij Vasquez 12:22 20.april 2019.

    Ce kdo tuki rabi dobit kazen je to zenska. Ne vem od kje ji ideja da se lahko fizicno sprav na cloveka. Kaj bi stokala ce bi njo en prebutal.