Šport
9307 ogledov

MMA borka 'prebutala' spolnega iztirjenca

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Vasilij Vasquez 12:23 20.april 2019.

    Ce se je kdo neprimerno razkazoval v javnosti,je bila to najprej zenska. Drkanje je samo nadgrajevanje njenemu razkazovanju.

    • Jana Bejba 13:50 20.april 2019.

      Ja, to rečeš ravno ti , Vasilij. Si tak kot večina moških. Medtem, ko jamrate, kako naj se ženska oblači, da naj shujša,samo zato, ker se ti ne more privlačno dvigniti tvoja spolna, erektilna motenost. Da naj bo lepa kot ...prikaži več umetna prostitutna naličena maškara, dobesedno zmerjaš vsako žensko da naj bo umetna Barbika! Ker takim moškim kot si ti, ti ni nikoli prav. Pa še preveč tečen v tvojem PMS stanju. Kakor ti tedensko prevladuje bela menstruacija sperme.

    • Jana Bejba 13:55 20.april 2019.

      A zato je tvoja mama tako hudo vroča, da se še ne moreš ves čas pred javno zdrkati. Čeprav si sam kot mali dojenček tudi kazal lulčka sredi plaže, ko te je lastna mama te ujčkala. Hvala za dokazilo, da ...prikaži več si se prostitutno dokazal od vseh moških z tvojimi pritožbami o ženskah. In še hkrati se vsakič javno prodajaš sam sebe za vsako trpičeno spolnostjo. A niso avti z luknjo ljubice za moške? Tudi, ko fino vlečeš svojo cigareto, tudi ko piješ ozko grlo steklenice alkohola, ki močno vlečeš kot zadeti

    • Jana Bejba 14:13 20.april 2019.

      Vir: http://www.slovenec.org/2019/04/08/za-pedofile-je-primerna-le/?fbclid=IwAR0lA25VISGTzKJsx20OiaGFY477O3NOH3fgY3Q3exr1r_QZUp3l73x6Svg

  • Vasilij Vasquez 12:22 20.april 2019.

    Ce kdo tuki rabi dobit kazen je to zenska. Ne vem od kje ji ideja da se lahko fizicno sprav na cloveka. Kaj bi stokala ce bi njo en prebutal.

    • Jana Bejba 13:59 20.april 2019.

      Tako kot je tebe pedofilsko prebutal moški in tudi v času svetovne vojne. In še tudi te še bolj nabutal spremejeni spol trans osebe, ki so zdaj ženske v večini primerih. Ti je bil odličen gejeveski khm tudi s strnai ...prikaži več tvojega očeta?! Ponavdi to počno najbližnje osebe. Normalni človek ne rine v nekoga, ki ne pozna. Ker ta oseba, ki jo zdaj obsojaš, ni tebe posiljevala, ampak si to njo. Ker bi ga že zdavnaj pospravil posiljevalca, ne na več tujih, tretjih oseb. Tako kot govori primer Stefana Cakić-a

    • Jana Bejba 14:00 20.april 2019.

      Ker v takem primeru lepo kažeš ven znake duševnih motenj sociopata, če ne narcista, kar spada pod duševne motnje. Ali motnje več osebnosti. Tudi, ki v takih živijo več oseb v njihovih glavah.

    • Jana Bejba 14:23 20.april 2019.

      A zato ti ves čas manjkajo te modre tabletke proti bolečinam viagre, španske muhe, poleg tvojih erotičnih pripomočkov. Ki pogrešaš tvojo belo spermasto, kremni sladoled kepice ki ližeš tvojim umazanim jezikom od pokvarjenega zadaha. Hm, zdaj vem od kje izvira ...prikaži več okužba herpesa, ko virusno prenašaš na več oseb, s katerimi varaš.

    • Jana Bejba 14:23 20.april 2019.

      In še banana split, še več in več, kakor ne moreš prezreti mimoidočih žensk.

  • marsal 13:11 20.april 2019.

    možača bi bila lahko vesela , da je zanj poželjiva !

    • Jana Bejba 14:04 20.april 2019.

      Kaj pa, če niti noče preverznežev v njeni bližini? Niti ni prosila, niti noče, kar ima vso pravico se sama odraslo odločati, ne s strani tujcev, ne nobenega. Ki bo po egoističnih željah si sam za svoj ego zadovoljil in ...prikaži več nikoli na žensko samo, ki se obrne proti njej, v večini primerih. A niste rekli, da bi naredili vse, samo da je ženska srečna?! Hja, ne na take načine. Kar se tiče obsedenih posilstev in samega kriminala. Medtem, ko večina ljudi iz užitka svetujejo drugim, kar škodi na dolgi rok.

    • Jana Bejba 14:08 20.april 2019.

      Tud ti si poželjiv, kakor se sam sebe prostitutno prodajaš po drugi osebi za odškodnisko prevarano, zdrogirano ljubezen z več in več neskončnega trpljenja posilstev. Ponavadi probleem vedno delajo moški, ne glede kje se nahajajo. Enkoa velja tudi v politiki, ...prikaži več tudi v času vojne, ko so poleg moških, tudi ženske pobivali. Koliko žensk ste Hitlersko uničevali odkar živiš na tem gnilem, kriminalnem svetu? Spominajte me na Ted Bundy, kljub velik tujih žensk, žrtve posilstva, jih tudi umoril jih 30 oseb

    • Jana Bejba 14:11 20.april 2019.

      A zato ste taki kot Silvo Plut in tvoji lastni starši? In iz časa srednjega veka. Ker vem kakšno genetiko vse to nosijo iz generacije v generacijo. Še nekaj, če te moti ženska, se obrni za 180° in pojdi. Stran ...prikaži večan glej. Ker mi meni tudi taki moški preveč smrdijo od raznega varanja z več in več osebami v njihovih preteklostih samih. Ki enako prenašajo bolezni kakor migranti na državnih mejah. To velja za vse moške, kakor ste večina sledili po teh škodljivih dejanjih otroškega najstništva.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.