Šport
6188 ogledov

Brutalen nokavt! Na pomoč sorodniku priskočil tudi Habib

Habibov sorodnik Reševalni pas/Twitter
Habib Nurmagomedov si je ogledal borbo svojega sorodnika ter bil prisiljen po brutalnem zaključku dvoboja celo vskočiti v ring na pomoč.

V Seoulu se je minuli vikend odvil turnir borilnih veščin Road FC 32, na katerem je nastopil tudi Shamil Zavurov, sorodnik ter nekdanji sotekmovalec iz kluba borilnih veščin slovitega Habiba Nurmagomedova.

Boj z medvedom Video Šport Habibov oče organiziral otroške boje z medvedi, zver nevarno grizla po otroku

Habib, ki trenutno prestaja večmesečno kazen zaradi incidenta po dvoboju s Conorjem McGregorjem, si je v živo ogledal dvoboj svojega sorodnika proti Mansourju Barnaouiju.

Dvoboj je dobil Barnaoui, ki je z udarcem s kolenom v glavo brutalno nokavtiral dagestanskega borca, ki je za trenutek tudi izgubil zavest.

Nesrečnemu Zavurovu je na pomoč takoj priskočila zdravniška služba, prav tako pa je v ring pritekel tudi sam Habib, ki je takoj pritisnil led na mesto, kjer je Dagenstanec prejel udarec. Na srečo jo je Zavurov odnesel brez resnih posledic.

Zavurov ima sicer 34 let in v MMA borbah sodeluje že od leta 2004. Dvoboj proti Barnaouiju je bila že njegov 34 broba ter 6 poraz.

Komentarjev 1
  • Avatar Pancynalla
    Pancynalla 00:22 27.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Sorodne novice