Šport
2024 ogledov

Habib ne popušča: "Lahko mi izrečejo deset let, meni je vseeno"

Habib Nurmagomedov
Neporaženi UFC prvak je športni zvezi v Nevadi poslal jasno sporočilo.

Habib Nurmagomedov se ne namerava udeležiti zaslišanja športne zveze v ameriški zvezni državi Nevada, po katerem bodo uradno znane sankcije za incident, ki se je zgodil na famoznem dogodku UFC 229.

Habib Resne obtožbe Šport Zaostritev med UFC in Habibom: Vse je bilo zrežirano!

Nurmagomedov je po zmagi nad Conorjem McGregorjem preskočil ograjo oktagona in napadel člana McGregorjeveva tima, istočasno pa sta s poraženim Ircem v kletki obračunala dva njegova prijatelja. Pristojna športna zveza je tako McGregorju kot Nurmagomedovu izrekla začasni suspenz. Oba naj bi svoja dejanja pojasnjevala na zaslišanju, ki bo 10. decembra v Nevadi. 

Incident je bil v največji meri posledica McGregorjevih provokacij na promocijskih dogodkih, kjer je Irec žalil nasprotnikovo družino in vero.

conor mcgregor Drugi zorni kot Šport Novi posnetki razkrivajo drugačno sliko

"10. decembra se bodo ponovno sestali, a mene ne bo zraven. Branil sem čast svoje družine in vere. Če me želijo kaznovati, mi lahko vzamejo ves denar in izrečejo desetletno prepoved nastopanja. Meni je vseeno," je komisiji sporočil ruski borec.

"Nedolžen sem. Zmagal sem po pravilih. Kaznujejo naj tistega, ki je vse skupaj začel. Po dvoboju sem mu pokazal, da njegova dejanja pred dvobojem ne bodo ostala nekaznovana," je še sporočil aktualni prvak lahke kategorije.

Habib Nurmagomedov  conor mcgregor Ne popušča! Šport Habib postavil končni ultimat UFC
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice