Šport
1979 ogledov

Takšno vilo si lahko privošči najbogatejši športnik na svetu

vila Floyda Mayweatherja Reševalni pas/Twitter
Floyd Mayweather se je pohvalil z novo vilo, vredno 10 milijonov dolarjev.

Čeprav so v zadnjem času vse glasnejše govorice o veliki borbi med Floydom Mayweatherjem in Habibom Nurmagomedovim, izgleda, da Mayweatherja spopad s še neporaženim borcem ne skrbi preveč.

Bolj kot pripravam na dvoboj se namreč posveča drugim stvarem. Na svojem službenem Instagram profilu se je tako namreč pohvalil s svojo novo vilo, za katero je odštel 10 milijonov dolarjev.

Najbogatejši športnik na svetu si je sicer pred komaj enim letom kupil neverjetno vilo na Beverly Hillsu, ki ga je stala kar 25 milijonov dolarjev, tokrat pa se je odločil, da se počasti z nekoliko "skromnejšo" vilo v Las Vegasu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new home, I’m truly blessed.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

V opis posnetka je zapisal: "Moj novi dom. Počutim se blagoslovljeno."

Kako se naj ne bi tako počutil? Prekrasna vila naravnost jemlje dih. V njej se nahaja 11 spalnic, 14 kopalnic ter podzemna garaža za 20 avtomobilov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new home, I’m truly blessed.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Poleg vsega tega pa k vili spada tudi lastni vinograd ter velika vinska klet, od katere pa v vsaj bližnji prihodnosti Mayweather ne bi smel imeti preveliko korist, če se resnično misli pripraviti na dvoboj s Habibom.

Če bo do borbe resnično prišlo, bo verjetno najdražja v zgodovini. Po napovedih naj bi se odvila v Moskvi na stadionu Lužniki pred sto tisoč gledalci.

Habib Nurmagomedov, Floyd Mayweather Epski spektakel Šport Habib proti Mayweatherju ruši vse rekorde Habib Nurmagomedov Epski obračun Šport Obeta se spektakel - Habib izzval še nepremaganega: "Samo en je lahko kralj!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice