Šport
4141 ogledov

Habib postavil končni ultimat UFC

Habib Nurmagomedov  conor mcgregor Reševalni pas/Twitter
Svetovni prvak je pripravljen zapustiti serijo UFC.

Prvi mož UFC Dana White je izjavil, da bo Habib Nurmagomedov zagotovo ostal v seriji UFC, a je Dagestanec to zanikal. Poudaril je, da ne namerava odstopiti od ultimata, ki ga je postavil po dvoboju s Conorjem McGregorjem. UFC je namreč napovedal suspenz za njegovega kolega Zubairo Tukhugova, ki je ob kaosu po obračunu v Las Vegasu udaril Irca. Nurmagomedov je izjavil, da bo ob suspenzu Tukhugovu tudi sam zapustil vrste UFC. 

"Si lahko predstavljate to? Odpravite se v vojno, pri tem pa nastrada človek, ki vas v njej podpira. Dobili ste vojno, a ne morete oditi domov in se naspati, ker je človek, ki je bil z vami, še vedno v težavah. To ni pravi način obnašanja in to ni način na kateri bi jaz funkcioniral," je dejal Habib in dodal, da je ustavil vse pogovore z UFC.

habib nurmagomedov Odločen ne! Šport Nurmagomedov zavrnil pravo bogastvo

"Začeli smo se že pogovarjati o naslednjem dvoboju, a sem dejal NE! To bo počakalo. Kaznovali ste mojega kolega in zdaj se želite pogovarjati z mano? Prvi rešite problem z mojim soborcem. Ni smo mi začeli obračun, mi smo ga le dokončali. Borili smo se z borci, ki so enako dobro podkovani, branili smo svojo čast. Oni so dobili svojo plačo, meni pa so jo odvzeli in za vse okrivili mojo ekipo. To ne bo šlo skozi," je še dodal Nurmagomedov.

Habib Nurmagomedov | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Ta je sicer priznal, da je storil napako, ko je po borbi skočil iz ringa in poskušal poravnati račune z Dillonom Davisom. "Globoko v sebi vem, da je bila to velika napaka. Ne bi se smel obnašati kot Conor in njegovi borci. A nekaj sem jim želel dokazati. Niti ne vem kaj ... Še vedno nisem vsega razčistil pri sebi, se pa učim iz napak," je dejal prvak za Chanel 1.

Habib Resne obtožbe Šport Zaostritev med UFC in Habibom: Vse je bilo zrežirano!
Komentarjev 4
  • maresem 13:11 19.oktober 2018.

    Pa kdo je zdrkal te debilne idiote. Majmuni so za njih Einsteini.

  • Snežinko 07:17 19.oktober 2018.

    ...in seveda pričakuje, da bo cel svet jokal, če gre...naj gre, divjak. Takih ne rabimo v UFC-ju. Itak tudi njemu grozi izključitev...

  • Pckfrdmn 06:08 19.oktober 2018.

    Edino pravilno