Šport
19283 ogledov

Novi posnetki razkrivajo drugačno sliko

conor mcgregor
Prah po zgodovinskem spopadu Habiba Nurmagomedova in Conorja McGregorja se še dolgo ne bo polegel.

Nekaj dni po kontroverznem dogodku UFC 229, na katerem je aktualni prvak Habib Nurmagomedov premagal izzivalca Conorja McGregorja, na dan prihajajo novi posnetki napada, ki celotno sliko prikazujejo v nekoliko drugačni luči.

Habib Nurmagomedov Habib: Šport "Imaš srečo, da si mi predal pas. Vem, kje parkiraš avto."

McGregorja sta po koncu dvoboja v kletki napadla dva člana Habibovega tima, vendar posnetek iz drugega zornega kota dokazuje, da je prvi udarec zadal McGregor.

Poraženemu borcu se je v oktagonu najprej približal Islam Makačev, proti kateremu je Irec odločno zamahnil, v tistem trenutku ga je izza hrbta podlo napadel še Zubaira Tukhugov. McGregor je pri tem utrpel močan udarec v glavo.

Conor McGregor Video Šport Štirje boleči porazi McGregorja: Izgubil od anonimneža, po zgolj pol minute ...

"Oklofutal sem ga, tako kot sem obljubil. Napovedal sem, da bo odgovarjal za svoje besede," se je na spletu pohvalil Tukhugov. Šef UFC-ja Dana White je po incidentu dejal, da se Makačev in Tukhugov nikoli več ne bosta borila pod okriljem njegove organizacije.

Nurmagomedov na obisku pri Putinu

Nesporni prvak lahke kategorije Nurmagomedov se je po dvoboju vrnil v domovino, kjer se je odzval povabilu ruskega predsednika Vladimirja Putina. Obisku je prisostoval tudi borčev oče Abdulmanap Nurmagomedov, ki je zaradi dogodkov po dvoboju sinu zagrozil z resnimi sankcijami.

Na veliki nogi Šport V takšnem razkošju si rane celi McGregor

"Tvojega očeta bom prosil, naj ne bo prestrog, saj si izpolnil glavni cilj. Zasluženo in prepričljivo," se je za Habiba zavzel Putin. "Ne samo ti, vsi mi lahko preskočimo ograjo, kadar smo tarča napada," je dodal ruski predsednik.

Nurmagomedovu sicer grozijo hude sankcije, ker je po zmagi napadel McGregorjevega sparing partnerja Dillona Danisa. Istočasno je želel obračunati tudi z navijači irskega borca. "Pridite, Irci. Pridite sem. Pridite," jih je pozival, medtem ko so ga varnostniki vlekli nazaj proti ringu.

Habib Nurmagomedov  conor mcgregor Tri besede Šport To je izrekel Habib med brutalnim udrihanjem po McGregorju

"McGregorjev nasprotnik je skočil iz ringa in se pretepal z občinstvom. To je zelo neprofesionalno. Kazen bo ogromna."

Floyd Mayweather, ml.

Komentarjev 2
  • maresem 17:50 11.oktober 2018.

    Naj se pobijejo kreteni.... manj nesnage na zemlji.