Šport
4023 ogledov

V takšnem razkošju si rane celi McGregor

1/7
The Heights
Najslavnejši MMA zvezdnik na svetu Conor McGregor je kljub porazu na famoznem spektaklu UFC 229 zaslužil več od neporaženega prvaka.

Irski zvezdnik mešanih borilnih veščin Conor  "Zloglasni" McGregor je v enem najtežje pričakovanih dvobojev v zgodovini moral priznati premoč nespornemu prvaku lahke kategorije Habibu Nurmagomedovu.

Habib Nurmagomedov  conor mcgregor Tri besede Šport To je izrekel Habib med brutalnim udrihanjem po McGregorju

McGregor je po tokratni predstavi v oktagonu bogatejši za tri milijone ameriških dolarjev, njegov nasprotnik, ki v kletki ne pozna poraza (27-0), bi moral zaslužiti milijon manj. Nurmagomedov denarja še ni prejel in vprašanje je, če ga sploh bo, saj mu zaradi incidenta po koncu obračuna grozi odvzem šampionskega naslova, izključena pa ni niti prepoved nastopanja.

Conor McGregor | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

McGregor se po bolečem porazu tolaži v Marbelli, kjer je pred nekaj meseci postal lastnik luksuznega domovanja v vrednosti 1,5 milijona evrov. Prestižna vila v provinci Malaga na jugu Španije je del kompleksa The Heights, ki obsega 11 pregrešno dragih domovanj.

Med prebivalci slovitega kompleksa so tudi nekdanji vratar danske reprezentance Thomas Sorensen, nekdanji branilec Tottenhama Stephen Carr in nekdanji zmagovalec OP ZDA golfist Michael Campbell.

Conor McGregor Vojna! Šport Takšen je McGregorjev prvi odziv

McGregorjeva dvonadstropna vila se ponaša s telovadnico, domačim spajem, zunanjim bazenom, do katerega se lahko dostopa iz spalnice, vinsko kletjo, dvigalom in jedilnico s pogledom na Sredozemsko morje.

Irski borec naj bi bil po podatkih poslovne revije Forbes vreden približno 100 milijonov ameriških dolarjev. V letu 2017 je bil 24. najbolje plačani športni na svetu. Njegov najdonosnejši dvoboj doslej je bil boksarski obračun s Floydom Mayweatherjem, za katerega naj bi po neuradnih podatkih prejel od 75 do 100 milijonov dolarjev.

Poleg prestižnih domovanj v Španiji in na Irskem ima v lasti več kot deset luksuznih avtomobilov, med katerimi najbolj izstopa Rolls Royce Dawn, katerega cena lahko doseže tudi 350.000 dolarjev.

Povratni dvoboj?

McGregor je takoj po porazu proti Nurmagomedovu poklical predsednika UFC-ja in mu sporočil, da si želi povratnega obračuna. "Morali bomo počakati na odločitev športne zveze v Nevadi," je povedal zaskrbljeni Dana White.

"Sledile bodo kazni in kdo ve, kaj še vse. Ali bosta sploh dobila dovoljenji, da se vrneta v državo? S tem mislim predvsem Habiba. Bomo videli, kako se bo izteklo. To počnem že 18 let in ne bi mogel biti bolj razočaran. Saj veste, da sem vedno jezen. Tokrat nisem jezen, samo razočaran," je dodal White.

Conor McGregor Habib:McGregor Šport "Kaj lahko narediš, ko en idiot preskoči ograjo?"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.