Šport
11653 ogledov

Habib razbil McGregorja, sledil še nikoli viden kaos

Habib Nurmagomedov Reševalni pas/Twitter
V noči na nedeljo se je v Las Vegasu odvil spektakel v okviru dogodka UFC 229. Po dvoboju, ki ga je dobil Khabib Nurmagomedov, je sledila velika drama in do zdaj nikoli videni prizori v UFC.

Dagestanec Habib Nurmagomedov je pred glasnim občinstvom in pred številnimi irskimi navijači premagal Conorja McGregorja. UFC prvak v lahki kategoriji Nurmagomedov je Irca McGregorja premagal v četrti rundi po popolni prevladi med celotno borbo. Po zaključku je nastal kaos in masovni pretep in do zdaj nikoli videni prizori v UFC.

Habib je v oktagonu po zmagi zahteval zmagovalni pas, nato pa je prišel predsednik UFC Dan White in dejal, da podelitve pasu ne bo. Pri UFC so se bali odziva občinstva v Vegasu, ki je bilo v veliki večini na strani Conoroja. In imel je prav. Habiba so ob izhodu zasuli z različnimi predmeti. 

Trenutno še ni jasno, kdo je glavni krivec za pretep po boju. Veliko hude krvi je bilo že pred dvobojem. 

Irec je na uradnem tehtanju pred dvobojem v svojem slogu izzval incident in skoraj zakuhal pretep. Ob poziranju za fotografije je McGregor Nurmagomedova klofnil po rokah, nato pa ga poskušal še brcniti. V izjavi po tehtanju se je Irec norčeval iz nasprotnikove garderobe: "Ne pusti, da ti da tisto kapo na glavo. Tista prekleta reč smrdi," je dejal povezovalcu Joeu Roganu. Nurmagomedovu so navijači v ZDA namenili žvižge, a svetovni prvak se ni zmenil za to. "Jutri bom strl vašega fanta. Hvala vam, irski navijači, zaradi vas se bo ta dvoboj zgodil," je dejal Dagestanec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.