Šport
2733 ogledov

Takšen je McGregorjev prvi odziv

Conor McGregor Reševalni pas/Twitter
Irski borec Conor McGregor je prepričan, da je dobil vojno.

Conor McGregor pravi, da 'je dobil vojno' proti Habibu Nurmagomedovu. Rus, ki je v svoji profesionalni karieri dobil vseh 27 dvobojev, je sicer v 4. rundi Irca prisil Irca v predajo, nato pa skočil iz kletke in želel obračunati še z McGregorjevim partnerjem na treningih Dillonom Danisom. Hujši spopad so preprečili varnostniki. Zaradi te poteze ruskemu borcu zdaj grozi odvzem priborjene lovorike svetovnega prvaka.

Habib Nurmagomedov Množičen pretep Šport Habib razbil McGregorja, sledil še nikoli viden kaos

"Izgubili smo dvoboj, a dobili bitko. Vojna se nadaljuje," je v svojem prvem odzivu na dvoboj zdaj sporočil Irec. To je bil sicer šele njegov drugi poraz.

Nurmagomedov se je na novinarski konferenci opravičil za izpad, a je svoje dejanje hkrati opravičeval s tem, da je McGregor med pripravami na boj žalil njegovo vero, nacionalnost in očeta. "To je šport, ki sloni na spoštovanju tekmeca. To ni šport, kjer bi grdo govoril o nasprotniku. To želim spremeniti. Ne smeš govoriti o veri in nacionalnosti. To je zame zelo pomembno. Vem, da me bo oče kaznoval, ko bom prišel domov. Oprostite!" je dejal ruski borec.

"Zgodilo se je veliko slabih stvari, ki se ne bi smele zgoditi. Izbruhnil je pekel. Ne vem, kaj bi sploh dejal. Sem zgrožen zaradi tega," pa je menil predsednik UFC Dana White.

Habib Video Šport Svetovni prvak, ki se je ruval z medvedom in se boji očeta

"Vedno je bil le en kralj, nikoli nista bila dva. Nismo želeli na takšen način proslaviti tako dominantno predstavo, a ko mesece govoriš o posameznikovi državi, družini in veri ter ponavljaš, da ga namerno želiš ubiti, se takšna sra... zgodijo (s**t happens). Navijači so dobili izjemen boj in predstavo. Rad bi se opravičil športni zvezi Nevade, guvernerju Nevade in se zahvalil policiji Las Vegasa in varnostnikom za odlično delo. Zdaj vsi razumejo, kdo je tu pravi amater," pa je ob koncu svojega sporočila dejal zastopnik Nurmagomedov Ali Abdelaziz in s prstom pokazal na McGregorja.

Habib Nurmagomedov  conor mcgregor Tri besede Šport To je izrekel Habib med brutalnim udrihanjem po McGregorju
Komentarjev 1
  • perhan63 21:03 08.oktober 2018.

    musliman pofukan..ne rus