Šport
3946 ogledov

Štirje boleči porazi McGregorja: Izgubil od anonimneža, po zgolj pol minute ...

Conor McGregor Reševalni pas/Twitter
Conor McGregor je proti Habibu Nurmagomedovu doživel svoj četrti MMA poraz v karieri, ki pa je bil verjetno tudi najbolj boleč.

Conor Mcgregor je izgubil četrti MMA dvoboj v svoji karieri. Za boljšega se je izkazal Dagestanec Habib Nurmagomedov, ki je proti Ircu prevladovla celotno borbo, stvar pa zaključil z uspešnim poizkusom davljenja nasprotnika, ko McGregorju ni preostalo drugega, kot da se preda.

Poraz proti še neporaženemu Habibu je komaj četrti v McGregorjevi karieri. Prvega je doživel davnega leta 2008, zanimivo pa je, da so se prvi posnetki Conorjevega poraza na spletu pojavili po desetih letih, le nekaj dni pred obračunom z Dagestancem.

Šlo je za borbo v "Kletki resnice", ko ga je premagal pravi anonimnež Artemij Sitenkov, ki je McGregorja pošteno pretepel.

Dve leti kasneje je sledil nov težek poraz, ko ga je po zgolj 30 sekundah nokavtiral Irec Joseph Duffy v dvoboju CWFS 39.

Leta 2016 pa je McGregor utrpel še svoj tretji in do dvoboja s Habibom zadnji poraz. Zanj je bil usoden Nate Diaz v spopadu UFC 196.

Irec je bil do tega dvoboja kralj MMA in je imel za seboj serijo 15 borb brez poraza, a je v drugi rundi vseeno moral priznati premoč Diazu.

Že čez nekaj mesecev pa je prišlo do povratnega dvoboja, ko se je McGregor s pomočjo sodnikov Diazu maščeval (48:47, 47:47, 48:47).

Prav možno je, da mu tudi na maščevanje Habibu ne bo potrebno dolgo čakati, saj so se že pojavile govorice o povratni borbi pred 100.000 ljudmi v Moskvi.

Habib Nurmagomedov UFC Šport Znana kazen za Nurmagomedova Conor McGregor Vojna! Šport Takšen je McGregorjev prvi odziv Habib Nurmagomedov  conor mcgregor Tri besede Šport To je izrekel Habib med brutalnim udrihanjem po McGregorju
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice