Šport
2380 ogledov

Znana kazen za Nurmagomedova

Habib Nurmagomedov
Predsednik UFC Dana White je napovedal kazen, ki naj bi doletela ruskega borca.

Predsednik UFC Dana White je za ameriški TMZ dejal, da športna komisija zvezne države Nevada razmišlja o tem, da bi ruskemu borcu Habibu Nurmagomedovu odvzela celoten honorar za borbo proti Conorju McGregorju. Gre za dva milijona dolarjev, Rus pa se je v težavah znašel, ker je želel po koncu borbe obračunati še z nekaterimi Irčevimi spremljevalci. Njegova tarča je bil predvsem Dillon Danis, ki je na treningih pomagal McGregorju.

Habib Nurmagomedov Množičen pretep Šport Habib razbil McGregorja, sledil še nikoli viden kaos

"Zadržali so njegov celotni honorar, zdaj potekajo pogovori, če bodo ta denar obdržali za vedno," je dejal White, ki pa se s takšnim posegom ne strinja. Po njegovem mnenju je finančna kazen za Dagestanca neizogibna, a bi morala znašati okoli četrt milijona dolarjev. Ob tem bo Nurmagomedov suspendiran za obdobje od štirih do šestih mesecev, UFC pa bo spoštoval suspenz. 

Habib Nurmagomedov  conor mcgregor Tri besede Šport To je izrekel Habib med brutalnim udrihanjem po McGregorju

"Habib bo vsekakor zadržal naslov svetovnega prvaka, čeprav bo suspendiran. Lovorika vsekakor ostaja njegova," je dejal White, ki je sicer zadovoljen s finančnim izkupičkom borbe: "Nismo prišli do treh milijonov, a to je svet, kjer je težko preseči dva milijona. To ni uspelo niti Tysonu in Holyfieldu, mi pa smo kar lepo presegli to številko, zato sem zadovoljen."

Na veliki nogi Šport V takšnem razkošju si rane celi McGregor
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.