Šport
1661 ogledov

McGregor ni mogel iz svoje kože

Habib Nurmagomedov Conor McGregor UFC
V noči na nedeljo se bo v Las Vegasu odvil odmeven dvoboj v okviru dogodka UFC 229.

Conor McGregor se po epizodi v boksu, ki mu je kljub porazu proti Floydu Mayweatherju prinesla okrog 100 milijonov dolarjev, po skoraj dveh letih vrača v oktagon.

Nurmagomedov Lobov Pravi razlog Šport Zato je McGregor napadel avtobus (video)

Njegov tekmec bo svetovni prvak v lahki kategoriji - Habib Nurmagomedov, borec iz ruske zvezne republike Dagestan. V prid slednjemu govorijo koeficienti na stavnicah, a Ircu to ne jemlje poguma. Na uradnem tehtanju pred dvobojem je v svojem slogu izzval incident in skoraj zakuhal pretep.

Khabib Video Šport Objavil posnetek, kjer na ulici ponižuje brezdomce

Ob poziranju za fotografije je McGregor Nurmagomedova klofnil po rokah, nato pa ga poskušal še brcniti. V izjavi po tehtanju se je Irec norčeval iz nasprotnikove garderobe: "Ne pusti, da ti da tisto kapo na glavo. Tista prekleta reč smrdi," je dejal povezovalcu Joeu Roganu.

Nurmagomedovu so navijači v ZDA namenili žvižge, a svetovni prvak se ni zmenil za to. "Jutri bom strl vašega fanta. Hvala vam, irski navijači, zaradi vas se bo ta dvoboj zgodil," je dejal Dagestanec. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.