Šport
5586 ogledov

V Srbiji v restavraciji ustrelili športnika

Kragujevac twitter Veliki Park
Srbski borec izgubil življenje po strelih v restavraciji.

V Kragujevcu je bil sinoči umorjen 27-letni srbski MMA borec Radoš Joksimović. Srbski mediji so zapisali, da so nanj streljali v eni izmed restavracij, po dobljenih ranah so ga prepeljali v bolnišnico, kjer pa je umrl.

Morilec se je z motorjem pripeljal pred restavracijo, vstopil s čelado na glavi in v Joksimovića izstrelil nekaj metkov. Borec se je nahajal v družbi znanega odvetnika in glasbenika. Borcu so najprej poskušali pomagati ostali gostje v lokalu, hitro pa je prišla tudi medicinska pomoč, a je bilo vse zaman.

Policija je ujela 22-letnega storilca, ki je priznal umor. Policistom naj bi izjavil, da ni imel namena ubiti Joksimovića, ampak ga je želel le raniti in preplašiti. 

To sicer ni bil prvi napad na MMA borca. Pred dvema letoma je bil že težko poškodovan, ko so nanj streljali prav tako v centru Kragujevca. V seriji MMA je Joksimović zbral dve zmagi in en poraz, zadnjič se je v ringu boril leta 2015.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.