Šport
1849 ogledov

Revanša, vredna pol milijarde dolarjev?

mcgregor mayweather
Pogajanja naj bi že potekala.

Prvo ime mešanih borilnih veščin Conor McGregor in upokojeni boksar Floyd Mayweather naj bi se pogajala za povratni obračun po pravilih MMA.

McGregor in Mayweather sta se avgusta lani pomerila na boksarskem spektaklu v mestu greha, težko pričakovani spopad pa je, upoštevajoč vse zaslužke, generiral 700 milijonov ameriških dolarjev.

Strokovnjak za borilne veščine Gareth A. Davies je za talkSPORT povedal, da pogovori že potekajo. "Veliko se govori, predvsem z Mayweatherjeve strani. Šušlja se o MMA obračunu z McGregorjem. V boksu ni imel nobenih možnosti. Ljudi bo zanimalo, kako bo McGregor ustavil Mayweatherja. Verjamem, da se bo zgodilo. Dvoboj bo vreden od 300 do 500 milijonov dolarjev," je dejal Davies.

Mayweather je v zadnjih mesecih večkrat namignil, da bi se želel preizkusiti v oktagonu, vendar so strokovnjaki prepričani, da gre zgolj za provokacijo.

"Ne vidim načina, kako bi se Mayweather spoprijel z borcem mešanih borilnih veščin, še posebej pa ne v režiji UFC-ja. McGregor ga bo uničil kot še nihče doslej," je prepričan nekdanji UFC prvak v srednje težki kategoriji Michael Bisping.

Mnenja, da Mayweather ne bo stopil v oktagon, je tudi nekdanji boksarski šampion Oscar De La Hoya. "Saj poznate Floyda, kako rad ima pozornost. Nikoli se ne bo boril v UFC," je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice