Šport
11827 ogledov

McGregor pretepel napačnega človeka, grozijo mu s smrtjo

conor mcgregor Profimedias
Megazvezdnik UFC-ja Conor McGregor je zabredel v velike težave.

Največji svetovni zvezdnik mešanih borilnih veščin Conor McGregor se je znašel v središču novega incidenta. "Zloglasni" naj bi se nekem baru v predmestju Dublina stepel s tremi člani irske mafije, ki zdaj od njega zahteva 900.000 evrov odškodnine.

McGregor se je zabaval v lokalu Black Forge Inn v Crumlinu, kjer je odraščal, in po sporu obračunal s tremi moškimi. Eden od njih je oče Grahama "The Wiga" Whelana, vidnega člana zloglasnega kartela Kinahan in enega najbolj zastrašujočih gangsterjev v državi.

conor mcgregor Norišnica Šport McGregor povzročil popoln kaos, grozi mu huda kazen

Po neuradnih informacijah naj bi do spora prišlo na podlagi predhodnega incidenta, v katerem so člani mafije grozili McGregorjevemu prijatelju. "Whelan je pomemben človek, to se ne bo dobro končalo za McGregorja. V lokalu se je lotil Ryana Burnea, ki je Whelanov prijatelj. Burne je bil tarča njegovih udarcev. Whelanov oče je bil v napoto in posledično je še on 'pokasiral' udarec v glavo," neimenovan vir citirajo britanski mediji.

conor mcgregor | Avtor: Profimedias Profimedias

McGregor naj bi nato obračunal še s tretjim obiskovalcem lokala, preden so ga varnostniki pospremili do avtomobila. "Whelan je zelo vpliven in nevaren človek z močnimi vezami v skupini Kinahan. Znan je po tem, da ne odpušča napak, zato je napad na njegovega očeta resna stvar. McGregor je že poniknil. Od njega zahtevajo skoraj milijon evrov, zavedajo se, da ima denar," piše Irish Sun.

Britanski mediji poročajo, da mafijski šefi od McGregorja zahtevajo odškodnino v višini 900.000 evrov, v nasprotnem primeru nameravajo obračunati z njim in njegovo družino. Irec se je na vse skupaj odzval s skrivnostnim sporočilom.

 

The celebrity

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Policija je potrdila, da dogodek ni predmet preiskave, saj nobena od vpletenih strani ni podala uradne prijave.

mcgregor mayweather | Avtor: EPA EPA

McGregorjeva prihodnost pod okriljem UFC-ja je trenutno pod velikim vprašajem. Predsednik organizacije Dana White, ki je javno izrazil dvom nad dogodki v Crumlinu, je nedavno priznal, da se 29-letnik morda ne bo več vrnil v oktagon.

"Lahko se zgodi, da je Conor zaključil kariero. Zaslužil je 100 milijonov dolarjev. Zakaj bi iz dneva v dan prejemal udarce, če imaš na računu 100 milijonov? On je mlad in bogat fant. Na Irskem je bog. Poznam ljudi, ki so zaslužili precej manj, pa so se upokojili. Denar spremeni vse," je dejal White.

McGregorjev zadnji profesionalni dvoboj je bil avgustovski boksarski spektakel s Floydom Mayweatherjem. Pod okriljem UFC-ja se je nazadnje boril pred skoraj 13 meseci.

Komentarjev 1
  • maresem 16:13 29.november 2017.

    Za take je rešitev svinec.

Sorodne novice