Šport
13232 ogledov

McGregor izbrisal nasmešek z Ronaldovega obraza

conor mcgregor cristiano ronaldo Profimedias
Najbolje plačani nogometaš na svetu Cristiano Ronaldo se je pred enim letom posmehoval trditvi Conorja McGregorja.

Conor "Zloglasni" McGregor bo na seznamu najbolje plačanih športnikov na svetu prehitel Cristiana Ronalda in tako izpolnil obljubo, ki jo je dal lansko poletje.

Irec bo kljub porazu proti Floydu Mayweatherju, ki je slavil v tehničnim nokavtom v 10. rundi, bogatejši za približno 100 milijonov ameriških dolarjev, s čimer se bo izstrelil tik pod vrh seznama največjih športnih zaslužkarjev na svetu.

V omenjeni znesek niso vštete McGregorjeve pogodbe s pokrovitelji in drugi honorarji z naslova trženja podobe, tako da bo končni zaslužek še nekoliko večji.

mcgregor mayweather Zakulisje Šport Spektakel v številkah: nori zaslužki za oba akterja

Ronaldo je s 93,1 milijona dolarji trenutno najbolje plačani športnik na svetu, vendar ga bosta na seznamu kmalu prehitela McGregor in Mayweather. Slednji bo za boksarski spektakel v Las Vegasu prejel še precej več od Irca, po ocenah nekje od 300 do 350 milijonov zelencev, s čimer bo tudi do štirikrat presegel zvezdnike, kot so Ronaldo, Lebron James, Lionel Messi in Roger Federer.

McGregor je skok po Forbesovi lestvici največjih zaslužkarjev napovedal že pred letom dni, ko ga je na enem od treningov obiskal zvezdnik Real Madrida"Prvi si na Forbesovi lestvici, jaz sem približno 35. Povzpel se bom. Morda te dobim naslednje leto," je Portugalcu obljubil McGregor.

Ronaldo se je njegovim besedam le nasmejal: "Ne bi rekel," mu je takrat odvrnil napadalec, ki se je ravno v tistem času dogovarjal za podaljšanje pogodbe s španskim prvakom. Portugalec seveda ni vedel, da se bo McGregor iz oktagona začasno preselil v boksarski ring, kjer se obračajo precej večje vsote denarja.

Forbesov seznam vključuje plače, bonuse, sponzorske pogodbe in druge honorarje, pri tem pa ne upošteva davkov ali drugih stroškov vodenja in upravljanja premoženja, kot so agenti in drugi sodelavci.

conor mcgregor cristiano ronaldo | Avtor: Profimedias Profimedias

Komentarjev 1
  • damir 16:34 31.avgust 2017.

    Notorious-famous-well known! Izvor latinsko NOTUS! Prevod besede bi bil "razvpiti" McGregor ne pa zloglasen! Če bi spremljal-a ta šport bi to vedel - a!!

Sorodne novice