Šport
295 ogledov

Floydova izbranka se boji za svojo varnost

floyd mayweather EPA
Do težko pričakovanega boksarskega obračuna nas loči več kot mesec dni, za dramatičen uvod v 180-milijonski ples pa so poskrbeli navijači Conorja McGregorja.

Navijači irskega zvezdnika mešanih borilnih veščin Conorja McGregorja, ki bo 26. avgusta v Las Vegasu izzval neporaženega boksarskega prvaka Floyda Mayweatherja, ustrahujejo dekle ameriškega boksarja.

Abi Clarke, ki z Mayweatherjem prijateljuje že več mesecev, je bila žrtev napada v lastnem domu, ko je skozi njeno okno priletela opeka z žaljivim sporočilom. "Je**š Mayweatherje," so zapisali nepridipravi. Gre za "bojni krik", ki so ga navijači zvezdnika UFC-ja skandirali med celotno promocijsko turnejo.

razbito okno | Avtor: Instagram Instagram
Clarkova je zlorabe s strani navijačev deležna tudi na ulici. Nedavno so jo na cesti ustavili trije suroveži in jo ozmerjali s plastično "sponzorušo" ter grozili: "Mayweather bo umrl!"

"Abi preživlja pravo nočno moro. Bilo je grozno. Zelo je pretresena. Boji se za svojo varnost. Ko so ji sosedi priskočili na pomoč, je imela napad panike," je povedal neuimenovani vir.

Mayweather in McGregor se bosta konec meseca pomerila v mestu greha. Američan je pred dvema letoma naznanil svojo upokojitev, vendar se je vrnil izključno za obračun z gobezdravim Ircem.

Boksarski spektakel je vreden več sto milijonov evrov, večina strokovnjakov pa večje možnosti pripisuje Mayweatherju, saj se bosta borila v štirikotnem ringu po boksarskih pravilih. 

Mayweather je med promocijsko turnejo izjavil, da bi se z McGregorjem lahko pomeril tudi v oktagonu, vendar ga je Irec hitro utišal, da so to le prazne obljube.

 

TEAM TEAM MONEY!! About yesterday Wet Republic went off #vegas #wetrepublic #unrealday

A post shared by Abigail Clarke (@abigail_clarke) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice