Šport
4653 ogledov

Tega ne bi smel narediti

conor mcgregor floyd mayweather
Conor McGregor je na promocijski tiskovni konferenci v Londonu potrepljal glavo Floyda Mayweatherja. Predsednik UFC-ja Dana White je bil vse prej kot navdušen.

Po Los Angelesu, Torontu in New Yorku sta se Conor McGregor in Floyd Mayweather spopadla v britanski prestolnici. Obračun je bil verbalne narave, saj bodo pesti zapele šele 26. avgusta v Las Vegasu. 

Zvezdnik MMA, ki bo v boksarskem ringu sredi mesta greha izzval neporaženega prvaka (49-0), si je med nagovorom privoščil nekaj nepričakovanega, in sicer je roko položil na glavo svojega nasprotnika, kar je sprožilo alarm v glavi prvega moža UFC-ja.

Dana White, predsednik UFC-ja,  je sicer zadolžen za to, da si borca med izmenjavo žaljivk ne bi skočila v lase. Tokrat mu je varovanec za trenutek pobegnil z vajeti, a se je Floyd na srečo odzval z nasmeškom. 

"Moja naloga je Conorju preprečiti, da bi se dotaknil Mayweatherja. Ne smemo dopustiti, da bi se fanta, ki se bosta borila v ringu in si iz oči v oči izmenjujeta žaljivke, dotikala in bi šlo zato vse po zlu. Če pride do dotika, ima drugi lahko občutek, da mora vrniti. Ko se dva bodoča nasprotnika pričneta dotikati, to ne pomeni nič dobrega. Al Haymon (Floydov svetovalec, op. a.) mi je dal jasna navodila, da se Conor ne sme dotikati Mayweatherja" je svojo glavno nalogo med soočenji opisal White.

Mayweather je med svojim nagovorom prav tako krožil okoli McGregorja, a pokazal nekaj več zrelosti in se uprl skušnjavi: "Ne bom se te dotaknil do 26. avgusta," mu je obljubil.

Po mnenju navijačev bo McGregor za nespametno potezo kaznovan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice