Šport
779 ogledov

"To bo največje presenečenje v zgodovini športa"

mayweather, white, mcgregor
Predstavitvena tiskovna konferenca v okviru promocije boksarskega spopada med Floydom Mayweatherjem in Conorjem McGregorjem je bila zanimivejša od marsikaterega obračuna v ringu.

Pred dnevi sta si v razprodani dvorani Staples Center v Los Angelesu iz oči v oči zrla neporaženi Floyd Mayweather (49-0), ki se po dveh letih vrača iz pokoja, in izzivalec iz sveta mešanih borilinih veščin Conor McGregor.

Težko pričakovani obračun, ki se ga držijo oznake The Money Fight in The 180 Million Dollar Dance, bo 26. avgusta v dvorani T-Mobile Arena v Las Vegasu. McGregor je v nagovoru provociral svojega nasprotnika, ta pa je kasneje izjavil, da se lahko pomerita tudi v oktagonu. Irec, ki se je norčeval celo iz Floydove oprave, ga je nemudoma utišal, saj je splošno znano dejstvo, da je bil Mayweather pripravljen pristati le na boksarski obračun. Celotno soočenje si lahko ogledate v priloženenem posnetku.


Prvi mož UFC-ja Dana White je poudaril, da je zaslužek drugotnega pomena. V prvi vrsti želi z organizacijo dvoboja ugoditi želji paradnega konja UFC-ja in najprepoznavnejšega MMA zvezdnika na svetu.

"To je za Conorja. Ali bomo zaslužili veliko denarja? Seveda bomo. Mi bomo zaslužili, oni bodo zaslužili. A če potegnem črto, sem o tem začel razmišljati zaradi Conorja," je povedal White.

"Ne bom trdil, da tega ne bom več storil, ker sem že rekel, da nikoli ne bi," je na očitke o zarečenem kruhu odgovoril ameriški poslovnež in dodal: "Ne vem. Bomo videli, kako se bo izteklo in kakšno bo stanje, ko bo vsega konec. Če bo Conor nokavtiral Mayweatherja, bo to neverjetno. To bo bržkone največje presenečenje v vsej športni zgodovini, Conor pa bo največji športnik na planetu.''

Mayweather in McGregor sta mojstra različnih borilnih veščin, a se bosta v mestu greha borila izključno po boksarskih pravilih. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice