Šport
88 ogledov

Tudi vi lahko zaslužite 10.000 dolarjev

conor mcgregor nate diaz Youtube
Neporaženi boksarski prvak Floyd Mayweather je odgovoril na provokacije irskega zvezdnika mešanih borilnih veščin Conorja McGregorja.

Aktualni UFC prvak v lahki kategoriji Conor ''Zloglasni'' McGregor si želi stopiti v ring z upokojenim ameriškim boksarjem Floydom Mayweatherjem.

Neporaženi prvak (49 zmag, 26KO) o t.i. 'dvoboju stoletja', ki naj bi bil nekakšna sinergija boksa in mešanih borilnih veščin, ne želi niti slišati, četudi bi vsak od njiju v žep pospravil več kot 100 milijonov ameriških dolarjev.
Mayweather, ki sliši na vzdevek Denar, se na McGregorjeve provokacije praviloma ni odzival, dejal je le, da se mu zdi primerjava nespoštljiva. ''Jaz sem živa legenda. Ne primerjajte me s Conorjem. Jaz sem slon. Slon se ne ukvarja z mravljami. Slon je tako velik, da mravlje ne vidi,'' je povedal 39-letni upokojenec.

Špekulacije o zvezdniškem spopadu so se okrepile po tem, ko je McGregor pridobil boksarsko licenco v zvezni državi Kalifornija. S tem naj bi Mayweatherju poslal sporočilo, da se je pripravljen z njim pomeriti v boksarskem ring, a Floyd še vedno vztraja, da je vse skupaj le marketinška poteza.

''Govoril sem z njegovim šefom in vem, da se noče boriti. Ne boksam v Kaliforniji. Zakaj je dobil dovoljenje za Kalifornijo?'' se je nedavno spraševal Američan, ki izven zvezne države Nevada ni boksal vse od leta 2005. Mayweather prav tako trdi, da je dvoboj že poskušal organizirati, vendar dogovor ni bil mogoč.

Američan je zdaj dokončno odvrgel rokavice in svojega izzivalca na družabnih omrežjih označil za Conorja ''Zloglasnega'' Slabiča. Provokaciji je dodal posnetek McGregorjevega poraza proti Nateu Diazu na dogodku UFC 196 marca letos in tistemu sledilcu, ki bo poskrbel za najboljši podpis pod sliko, ponudil 10.000 dolarjev denarne nagrade. ''Zmagovalec bo znan v ponedeljek, 19 decembra,'' je pripisal.

 

CAPTION THIS! Best caption wins $10,000.00. The winner will be announced on Monday, Dec 19. Stay tuned ! #TMT

A video posted by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on Dec 14, 2016 at 8:51pm PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.