Šport
5619 ogledov

McGregor povzročil popoln kaos, grozi mu huda kazen

conor mcgregor Print Screen
Conor McGregor v hudih težavah zaradi napada na sodnika.

Zvezdnik mešanih borilnih veščin Conor McGregor si je prvoščil veliko neumnost, ki bi lahko imela precej hude posledice.  "Zloglasni" se je pred dnevi udeležil dogodka Bellator 187 v Dublinu, kjer je njegov rojak Charlie Ward premagal Johna Redmonda.

Incident se je zgodil v zaključku prve runde, ko je Ward nokavtiral svojega nasprotnika. McGregor je pritekel v ring in slavil skupaj z rojakom, čeprav je sodnik Marc Goddard menil, da bi se moral dvoboj nadaljevati z drugo rundo. Razposajenega Irca je začel poditi iz ringa, nakar je McGregorju zavrela kri. Zavladal je kaos.

"Njegov prihod v kletko je zasenčil celoten dvoboj," je obžaloval poraženec Redmond. "Ni bilo konec, vendar je norija preprečila, da bi dobil priložnost v drugi rundi. Zavladala je panika. Goddard je želel nadaljevati, nato je komisija razveljavila njegovo odločitev. Mislim, da je bila to posledica cirkusa. Še nikoli nisem videl česa takšnega," je dodal.

conor mcgregor | Avtor: Print Screen Print Screen
McGregor ni bil uradni član Wardovega kota, zato v ringu ni imel kaj iskati. Prav tako mu grozi huda kazen, ker je fizično napadel sodnika. Roy Nelson je bil zaradi odrivanja sodnika kaznovan s šestmesečno prepovedjo, Jason High z enoletno.

McGregor se bo poskušal izvleči z opravičilom, v katerem je pojasnil svoje stališče. "Iskreno se opravičujem za moje vedenje v Dublinu. V želji, da bi podprl zvestega soborca, so me premagala čustva in vedel sem se neprimerno. Marc Goddard je sprejel grozno odločitev, ko je poskusil s tal pobrati nezavestnega borca in izsiliti drugo rundo. In to kljub željam njegovega kota. Dvoboja je bilo konec. Bil sem priča najhujšemu, ko je nasprotnik zaradi poškodb umrl, in ustrašil sem se, da bi se kaj takšnega ponovilo. Izgubil sem nadzor in burno reagiral. Opravičujem se vsem," je sporočil McGregor.

 

I sincerely apologize for my behavior at last weekends fight event in Dublin. While trying to support a loyal teammate and friend, I let my emotions get the best of me and acted out of line. As a multiple weight UFC champion, executive producer, role model and public figure, I must hold myself to a higher standard. The referee Marc Godard was making a horrendous decision in trying to pick an unconscious fighter up off the floor and force the fight to continue into the second round. Even against the wishes of the said fighters coach. The fight was over. After witnessing my fighter in a fight where the worst happened and the opponent passed away from his injuries on the night, I thought the worst was about to happen again, and I lost it and over reacted. I am sorry to everyone. I sincerely apologize to the Director of the Mohegan Tribe Department of Athletic Regulation, Mike Mazzulli, all the officials and staff working the event, Andy Ryan and his fighter John, two stonch ones that put up a great fight every time. That side will always have my respect, and lastly every one of my fans. I love yous all! I’ve always learned from my mistakes and this will be no different.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Komentarjev 1
  • Timotejka 23:21 14.november 2017.

    Za RAW bi bil še dober.

Sorodne novice