Šport
1348 ogledov

"Boksarski spektakel zrežirana prevara"

mcgregor mayweather Epa
Priznani strokovnjak za boks je vrgel senco dvoma na obračun Floyda Mayweatherja in Conorja McGregorja.

Boksarski komentator Jim Lampley je prepričan, da je bil obračun med zvezdnikom mešanih borilnih veščin Conorjem McGregorjem in neporaženim boksarjem Floydom Mayweatherjem zrežiran.

jim lampley | Avtor: Print screen Print screen
Lampley se pri svoji strokovni oceni opira na tridesetletne izkušnje s pokrivanjem borilnih športov.

Prepričan je, da Mayweather ne bo ostal v pokoju in da se naivni javnosti obeta še več spektaklov, če bodo glavni akterji zato bogatejši za več deset milijonov evrov.

"Zakaj bi se upokojil? Ustvaril je čudovito prevaro. Conorju je dovolil tri runde, da bi se celotna MMA skupnost lahko nečesa oprijela. Dokler je na svetu dovolj naivnežev, obstaja velika možnost, da bo Floyd še kdaj poskusil zaslužiti 150 milijonov dolarjev," je dejal Lampley in dodal: "Bilo je očitno, da je prepustil tri runde."

Na vprašanje novinarja, ali resnično meni, da bo Floyd pripravljen tvegati brezhibno statistiko (50-0), se je Lampley le nasmejal. "Tvegati? Tvegati? Tukaj ne gre za nikakršno tveganje. Floyd ničesar ne tvega," je zatrdil in napovedal, da se bosta poti obeh akterjev še prekrižale.

"Zakaj bi Floyd objavljal posnetke vadbe, če se je upokojil? Zakaj je Conorju dopustil, da je 'osvojil' tri runde? Zakaj je trajalo deset rund? Vse je bilo dogovorjeno," je zaključil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.