Šport
3662 ogledov

Obeta se spektakel - Habib izzval še nepremaganega: "Samo en je lahko kralj!"

Habib Nurmagomedov
Dagestanec Habib Nurmagomedov je naletel na menedžerja Floyda Mayweatherja ter posnel sporočilo, v katerem ga poziva na dvoboj. Mayweather je izziv sprejel.

UFC prvak Habib Nurmagomedov je izzval boksarsko legendo Floyda Mayweatehrja na dvoboj v ringu. Habib je Mayweatherju sporočil: "Samo en je lahko kralj džungle," s čimer je ciljal na dejstvo, da sta še oba šampiona nepremagana. Mayweather ima razmerje zmag in porazov namreč 50-0, medtem ko se Habib lahko pohvali z razmerjem 27-0.

habib nurmagomedov UFC Šport Zakaj ima Habib takšno uho?

Habib si je zaradi povzročitve množičnega pretepa po dvoboju s Conorjem McGregorjem sicer prislužil suspenz UFC-a, toda ta ne velja za boksarski ring.

Habib Nurmagomedov UFC Šport Znana kazen za Nurmagomedova

Habib je rokavico Mayweatherju vrgel tako, da je s Floydovim menedžerjem Leonardom Ellerbejem posnel video, v katerem pravi: "Gremo Floyd, morava se spopasti. 50-0 proti 27-0. Midva sva moža, ki nikoli ne izgubita. Toda samo en je lahko kralj džungle. Seveda sem kralj jaz, saj on ni mogel razbiti McGregorja, jaz pa sem ga z lahkoto."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look who I ran into at tonight’s fights in Russia.

A post shared by Leonard Ellerbe (@leonardellerbe) on

Pred dobrim letom se je prav Habibova zadnja žrtev, Conor McGregor, pomerila z Mayweatherjem v boksarskem dvoboju. Po pričakovanju ni UFC borec imel pravih možnosti proti enemu izmed največjih boksarjev vseh časov. Američan se je poigral z McGregorjem, sedaj pa ga je kot kaže iz športnega pokoja priklical še Habib, kateremu ni bilo potrebno dolgo čakati na Mayweatherjev odgovor:

"CBS, Showtime in MGM GRand, izvlecite čekovne knjižice! Nurmagomedov me je izzval. Naredimo Las Vegas še enkrat velik," je na Instagramu objavil Mayweather.

Komentarjev 3
  • sugola 10:00 16.oktober 2018.

    Mayweather tudi jaz te izzivam na dvoboj.... Daj pol miljona pa dvse batine pa mam dost.... Mater kam smo prisli, naj utadno kar zdruzijo boks pa mma