Šport
711 ogledov

Habib proti Mayweatherju ruši vse rekorde

Habib Nurmagomedov, Floyd Mayweather Reševalni pas/Twitter
Habib Nurmagomedov je najavil, da bo njegov spopad s Floydom Mayweatherjem porušil vse rekorde, kar se tiče gledanosti.

Vsa glasnejša so ugibanja o spopadu neporaženega UFC prvaka Habiba Nurmagomedova in Floyda Mayweatherja, enega izmed največjih boksarjev vseh časov.

Govorice so se pričele, ko je Habib po impresivni zmagi nad Conorjem McGregorjem posnel video, v katerem izziva Mayweatherja, ki se je prejšnje leto prav tako pomeril z McGregorjem in borbo tudi prepričljivo dobil.

Habib Nurmagomedov Epski obračun Šport Obeta se spektakel - Habib izzval še nepremaganega: "Samo en je lahko kralj!"

Toda težko bi rekli, da se McGregorju spopad z Mayweatherjem ni izplačal, saj je s tem dvobojem zaslužil več, kot bi zaslužil na treh UFC borbah skupaj. Na ogromen zaslužek cilja tudi Habib, ki je najavil, da se bo morebitni spektakel odvil na stadionu Lužniki v Moskvi, kjer je potekalo tudi finale minulega Svetovnega prvenstva v nogometu.

Habib se je namreč sestal z glavnim tajnikom Ruske boksarke federacije Umarom Kremljevom, s katerim se je pogovarjal o spopadu s še neporaženih boksarskim prvakom.

"Borbo želimo tukaj, v Moskvi, na legendarnem stadionu Lužniki. Prepričani smo, da bo spopad privabil 100.000 gledalcev ter postavil svetovni rekord po prodanih vstopnicah za 'plačaj in gledaj' spremljanje preko interneta," je sestanek s Kremljevom opisal Habib.

"Kar je najpomembneje, v svojem kotu bom imel očeta. Za Moskvo ne bo potreboval nikakršne vize," je spotoma Habib skritizaral UFC, saj sta njegov oče in trener na zadnjih tekmah v Ameriki imela težave z vizami, UFC pa jima ni priskočil na pomoč, tako da je bil spopad z McGregorjem celo prvi spopad Habiba, ki ga je oče Nurmagomedov izpustil.

Habib Nurmagomedov  conor mcgregor Ne popušča! Šport Habib postavil končni ultimat UFC

"Mi smo pripravljeni, če je tudi Habib. On je zelo dober boksar, pokazal je to tudi proti McGregorju. Lužniki bi bili pravo mesto za ta dvoboj," pa je sestanek s Habibom pokomentiral Kremljev.

Tudi Mayweather se je že izjasnil, da je pripravljen na borbo s Habibom, tako da se trenutno le še čaka na morebitne sponzorje ter dokončni dogovor in prav možno je, da bomo kmalu lahko gledali nov spektakel v ringu. Po boksarskih pravilih seveda, saj Mayweather nikoli ne bi pristal na MMA borbo.

habib nurmagomedov Odločen ne! Šport Nurmagomedov zavrnil pravo bogastvo Habib Resne obtožbe Šport Zaostritev med UFC in Habibom: Vse je bilo zrežirano!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice