Šport
1917 ogledov

Grozljivo! Na UFC borca vrgli granato, ta pristal v bolnišnici

Alex Oliveira Reševalni pas/Twitter
Brazilski UFC borec se je vrnil domov na počitek, a končal v bolnišnici.

UFC borec Alex "Cowboy" Oliveira je samo tri tedne po svojem znamenitem dvoboju proti Gunnarju Nelsonu doživel pravi pekel v svojem rojstnem kraju, v bližini Ria de Janeira.

Znano je, kako nevarno zna biti življenje v Braziliji, tokrat pa je to na lastni koži v času božiča občutil tudi znameniti MMA borec, kateremu so zdravniki morali iz noge celo povleči ostanke granate.

"Nek človek je povlekel na plan pištolo in jo usmeril proti mojem nečaku. Nato se je začelo prerivanje. Imeli so mačete, nože, celo granate," je s svojo plat zgodbe predstavil znani UFC borec, proti katerem je celo priletela granata.

"Bil sem v maminem avtomobilu in sem tankal gorivo. Videl sem člane svoje družine, kako se prerekajo z nekimi ljudmi. Nato je nekdo usmeril pištolo v mojega nečaka, zato sem se vmešal v dogajanje, nato pa je proti meni priletela granata. Delčki so končali v moji nogi in stopalu," je dogodek še pokomentiral Oliveira.

Brazilski borec jo je še zelo dobro odnesel, iz bolnice so ga odpustili še isti dan, sam pa se je odpravil na policijo, kjer je pomagal pri identifikaciji zločincev.

Oliveira je sicer eden izmed najbolj znanih brazilskih UFC borcev, bori se v velterski kategoriji in ima na svojem kontu 19 zmag in 6 porazov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice