Šport
627 ogledov

Habib postaja zvezda resničnostnega šova

habib nurmagomedov
Habib Nurmagomedov bo oktagon zamenjal za naravno okolje srednjeveške kazahstanske vasi.

Po poročonaju kazahstanskih medijev naj bi svetovno znani UFC prvak Habib Nurmagomedov vodil priljubljeni resničnostni šov Nomadi, kazahstansko verzijo priljubljenega Survivorja.

Habib | Avtor: Instagram Instagram

Snemanje oddaje naj bi se začelo maja, prva epizoda pa naj bi bila na sporedu februarja leta 2020.

Posebnost oddaje bodo surovi pogoji v vasici, oddaljeni 340 kilometrov od glavnega mesta Astane, sam šov pa se bo poleg samega preživetja osredotočil na tradicijo, običaje, kulturo ter seveda samo promocijo dežele.

Sodelujoči v oddaji bodo med drugim številni športniki, med katerimi naj bi se pojavili tudi dobitniki medalj z olimpijskih iger. Njihova naloga bo opravljanje številnih nalog ter sodelovanje v različnih izzivih, kjer bodo na preiskušnji tako fizično, kot tudi intelektualno.

"Za šov bomo rekonstruirali stari grad ter objekte, da bi ustvarili srednejveško vzdušje," je izjavil tamkajšnji župan, Isilbek Ismagambetov.

Kot eden izmed voditeljev je najavljen tudi Habib, ki bo v prihodnjih mesecih imel kar precej prostega časa, saj mora prestati devet mesecev kazni, ki si jih je prislužil zaradi incidenta na dvoboju s Conorjem McGregorjem.

conor mcgregor Znane kazni Šport Habib besen nad epilogom dvoboja z McGregorjem
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice