Šport
1859 ogledov

Habib besen nad epilogom dvoboja z McGregorjem

mcgregor nurmagomedov Instagram
Atletska komisija v Nevadi je izrekla kazen zvezdnikoma mešanih borilnih veščin Conorju McGregorju in Habimu Nurmagomedovu.

Več kot tri mesece po enem najodmevnejših dvobojev v zgodovini UFC-ja je kaotični obračun Conorja McGregorja in Habiba Nurmagomedova končno dobil svoj epilog.

Habib Nurmagomedov  conor mcgregor Tri besede Šport To je izrekel Habib med brutalnim udrihanjem po McGregorju

Napetost med dvema prepoznavnima obrazoma MMA se je začela stopnjevati med promocijo samega obračuna, ko je McGregor z verbalnimi napadi na Habibovo poreklo in vero izzval bes v nasprotnem taboru. Neporaženi Nurmagomedov se mu je za besede oddožil v ringu, po zmagi pa preskočil kletko in napadel še člana McGregorjeve ekipe.

Tudi Irec je bil v ringu tarča napada, saj sta z njim poskušala obračunati Islam Makačev in Zubaira Tukhugov. Oba sta po zagotovilu predsednika UFC- Dane Whitea s tem zapečatila svojo usodo v tem tekmovanju.

Usoda McGregorja in Nurmagomedova je kar nekaj mesecev visela v zraku, zdaj pa je pristojni organ zvezne države Nevada vendarle sprejel svojo odločitev.

Habib Resne obtožbe Šport Zaostritev med UFC in Habibom: Vse je bilo zrežirano!

Rus je dobil devetmesečno prepoved natopanja in kar 500.000 dolarjev kazni, kar je desetkratnik zneseka, ki ga bo moral odšteti McGregor. Temu je atletska komisija poleg 50.000 dolarjev izrekla še šestmesečno prepoved nastopanja. Prepoved velja od 6. oktobra lani, tako da se bo McGregor v kletko lahko vrnil 6. aprila, Habib pa 6. julija.

Nurmagomedov je v odzivu na kazen namignil, da je odločitev komisije politično motivirana. Precej bolj zadovoljni McGregor se je v odzivu zahvalil atletski komisiji in izrazil prepričanje v poštenost njihove odločitve.

polyana viana napadalec Filmsko Šport Poskušal oropati UFC zvezdnico in pristal v bolnišnici

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some giggle off that Cherry Pick Kush 😂

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice